Pentru prima dată, un actor din Dr. Who la București: Dan Starkey vine la East European Comic Con

Actorul Dan Starkey, cel care îi dă viață lui Strax în serialul-fenomen Dr. Who, vine la East European Comic Con.
Dr. Who este poate cel mai longeviv serial din lume, primul episod apărând în 1963. De atunci și până astăzi, seria a creat o adevărată isterie și dincolo de spațiul britanic și european și a atras în jurul său un cult de proporții globale. De-a lungul timpului, nu mai puțin de 13 actori au intrat în pielea “Lordului Timpului”, Dr. Who.

Personajul lui Starkey, Strax este un Sontaran care a cucerit rapid simpatia telespectatorilor Dr. Who din întreaga lume, datorită caracterului său sincer și amuzant în același timp.  Strax rămâne unul dintre cele mai iubite personaje din era doctorului interpretat de Matt Smith.
El a mai avut o apariție spectaculoasă în Dr. Who și ca “majordomul” lui Vastra și Jenny.

Înainte să devină reprezenant al Sontaranilor din Dr. Who, Dan Strakey a absolvit prestigioasa Trinity Hall (Cambridge) și a fost distins cu numeroase premii pentru activitatea sa ca actor de teatru.

Dan a mai interpretat și rolul lui Plark din spin-off-ul Dr.Who,  “The Sarah Jane Adventures” sau pe cel al lui Randal Moon în serialul SF Wizards vs. Aliens, toate fiind producții de succes ale BBC.

Dan completează tabloul actorilor care îi mai include pe Robert Knepper (T-bag din Prison Break), Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones) și Osric Chau (Kevin din Supernatural).

East European Comic Con este cel mai mare eveniment de acest gen din estul Europei, oferind o gamă largă de activități, de la zone de video gaming și boardgames la aleea artiștilor, recuzită de film, panel-uri de Q&A cu actori de la Hollywood sau creatori de content pe YouTube (confirmați până în acest moment sunt Creative Monkeyz și Sector 7), posibilitatea de a te fotografia cu actorii și de pleca acasă cu autografele lor și multe altele.

Biletele pot fi achiziționate  din rețelele Eventim și My Ticket la prețul de 64 de lei, iar în ultima săptămână costul va fi de 79 de lei.  Reamintim faptul că biletele de acces general oferp și acces la panel-urile cu actorii internaționali în limita locurilor disponibile.

East European Comic Con este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod