Pe 1, 16 si 18 iunie la Teatrul Elisabeta, “3 asistenti speciali de productie cu 4 picioare, 6 actori foarte buni, 1 regizor minunat” – ingredientele pentru o “Nunta perfecta”!

“Mii de replici, sute de ore de repetitii, sute de argumente, zeci de cafele, niste bere, cateva plansete, mult ras, trei asistenti speciali de productie cu patru picioare, zeci de ore de migala pentru sase costume fabuloase si zece perechi de pantofi delicioase, sase actori foarte buni, un regizor mi-nu-nat!” - aceasta este aventura “Nunta perfecta”, sintetizata in cateva cuvinte de manager-ul de proiect Roxana Crisan, primul spectacol produs de Talentivity, recomandat persoanelor peste 16 ani.
Biletele pentru reprezentatiile urmatoare de pe 1, 16 si 18 iunie se pot cumpara online de pe http://www.bilet.ro/event.php?id=4773 si de la Casa de Bilete a Teatrului Elisabeta.   

“Nunta perfectă este o comedie spumoasă, cu șase actori senzaționali, construită pentru a pune în valoare umorul subtil al autorului și pentru a da ocazia spectatorului ca, râzând de ridicolul idealurilor pe care și le imaginează, să-și vadă din când în când propria viață cu ochi puțin mai limpezi.
In plus, am avut noroc cu faptul ca fetele sunt toate prietene intre ele dinainte de acest proiect si nu a trebuit sa despart prea multe lupte de pisici la repetitii. A fost foarte instructiv sa pot culege informatii dintr-o lume la care barbatii au mai greu acces”
, dezvaluie regizorul Eugen Gyemant.

“Nunta perfecta” se desfasoara in camera sorei miresei, Ada (Adina Galupa): “Un spatiu in care  o cunoastem pe Ada, dar si pe cei (absenti) din familia ei, un loc tocmai bun sa se stringa 5 domnisoare de onoare pentru propria lor petrecere-refugiu de la o nunta la care nu isi doresc neaparat sa participe.
Decorul a fost gandit astfel incit sa exprime un comentariu discret la actiunea spumoasa a comediei si sa functioneze impecabil in petrecerea ad hoc a celor 5 care fug de nunta, de mireasa, de rude, de Tommy (marul discordiei) pentru a se regasi una pe alta si a lua decizia: dinamitam aceasta nunta sau nu?”
, spune Roxana Crisan despre decorul creat de Oana Radu.

In spectacolul “Nunta perfecta” au fost implicati si 3 asistenti de productie cu totul speciali. Unul dintre acestia a fost Ciu, catelul Adelei Popescu, care a “participat absolut savuros la repetitii: a sforait in momentele cheie, a mancat cind era tensiune, a latrat cand nu mai stiam incotro sa o apucam.
Nu stiu cum ar fi aratat repetitiile fara Ciu! In lipsa lui, ni s-au alaturat neastimparatul si curiosul Jazz, catelul Laurei Cosoi si delicata Moulica, catelusa Adinei Galupa”
, adauga Roxana Crisan.

Detaliile despre spectacol se gasesc pe:

Facebook: https://www.facebook.com/talentivityagency?fref=ts

Teatrul Elisabeta: www.teatrul-elisabeta.ro

Biletele se pot cumpara online de pe http://www.bilet.ro/event.php?id=4773
si de la Casa de Bilete a Teatrului Elisabeta.       
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod