Ora 3.30: Simona Halep joacă în această noapte pentru un loc în finala de la US Open


halep ajunge în semifinala de la US Open, în premieră, datorită unui serviciu puternic şi precis

De partea cealaltă, Halep, încurajată din tribună de Nadia Comăneci şi de Horia Tecău, s-a apărat mai mult, o postură care îi convine, şi a răspuns cu obişnuita ei risipă de energie, acoperind bine terenul, şi cu lovituri aparent imposibil de executat, eficiente fiind mai ales cele în lung de linie.
Citeşte şi: REACŢII după calificarea Simonei Halep în semifinalele US Open - Nadia Comăneci: Îmi place când luptă până la sfârşit.
Ruzici: Şi-a regăsit luciditatea. Mats Wilander: Joacă un tenis foarte inteligent

Românca a stat în defensivă cu răbdare, a jucat fără riscuri, a greşit puţin (19-42) şi a făcut multe puncte (40-38), iar serviciul ei a fost poate cel mai bun din 2015. Primul serviciu a intrat în proporţie de peste 75 la sută, însă al doilea rămâne destul de ineficient şi o ajută puţin să câştige puncte.

Toate aceste calităţi şi defecte ale jucătoarelor au produs un meci alert, de înaltă ţinută tehnică, cu puncte scurte şi cu ghemuri lungi.

Azarenka a reuşit break-ul în startul primului set, apoi Halep a avut un monolog de patru ghemuri câştigate la rând.
Jucătoarea din Belarus şi-a fructificat prima dată serviciul la 1-4, dar nu a avut ocazia de a recupera diferenţa de un break, astfel că setul s-a înscris pe tabelă, cu 6-3, în dreptul Simonei Halep, după 42 de minute.
adrian-petculescu-luminia-turcu-bogdan-stnescu
10 Septembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod