Legendarul John Gray vine pentru prima dată în România

Autorul bestsellerului “Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, vine la Bucuresti.
Deși bărbații și femeile vorbesc aceeași limbă, folosind aceleași cuvinte, sensul cuvintelor este perceput diferit. Bărbații și femeile, din fericire, sunt diferiți. Ei simt, reacționează, interpretează, sunt motivați, iubesc, gândesc și percep în mod diferit.

Legendarul JOHN GRAY, cel care știe să descifreze cel mai bine aceste diferențe și, totodată, autorul bestseller-ului “Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”, vine pentru prima dată în România, în data de 17 noiembrie 2015.

John Gray va susține o conferință cu adevărat specială, în cadrul căreia, femeile, bărbații sau cuplurile pot afla secrete care funcționează pentru a-și îmbunătăți radical și imediat relațiile, atât în plan personal, cât și profesional.
Evenimentul este organizat de Extreme Training atât în București (17 noiembrie), cât și în Cluj-Napoca (19 noiembrie).

John Gray este cel mai bun expert în relații din lume, cărțile sale fiind vândute în peste 50 de miloane de exemplare și traduse în 50 de limbi. Cartea inovatoare “Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” este cea mai vândută carte a tuturor timpurilor din zona non-ficțiune.

Relațiile s-au schimbat în ultimii 30 de ani mai mult decât au făcut-o în ultimii 3000. Această schimbare a creat confuzie despre semnificația dragostei, iubirii,  pasiunii și a relațiilor dintre femei și bărbați. Lansarea seriei de cărți “Marte și Venus” a schimbat pentru totdeauna felul în care bărbații și femeile văd relațiile dintre ei, iar în ultimii 40 de ani, autorul a ajutat milioane de oameni să-și îmbunătățească viața sentimentală și chiar profesională.

În ultimii ani, Extreme Training a adus în România speakeri de renume mondial ca Daniel Goleman, părintele inteligenței emoționale care a vorbit despre puterea inteligenței emoținale în Leadership și Jordan Belfort, Lupul de pe Wall Street, care a abordat dinamica zonă a vânzărilor.
Anul acesta, speakerul John Gray este cel care unește și echilibrează aceste zone.

John Gray va prezenta strategii și tehnici care vor ajuta participanții să interacționeze mai bine cu cei din jur în funcție de gen, să comunice mai eficient la locul de muncă și chiar să negocieze mai bine cu șeful, colegii, partenerii sau clienții.

Exemplele pe care le prezintă, atât de reale și actuale, sunt distractive, dinamice și creează rezonanță maximă în rândul audienței formată  atât din femei, cât și bărbați. În plus, John Gray prezintă inclusiv cele mai recente cercetări făcute pe creier în funcție de gen ce marchează diferențele dintre bărbați și femei atât la locul de muncă, cât și acasă și felul cum pot fi gestionate acestea.

“Este extraordinar că am reușit să-l aducem pe marele John Gray în România.
Este cel mai bun expert în relații al planetei. Toți românii care doresc, au ocazia unică de a-l vedea, a-l simți, a învăța chiar de la el și a se lăsa insipirați de acesta. Speech-urile sale livrează acele momente ”aha” atât de necesare fiecărei audiențe, astfel că, nu doar vom învăța cum să evităm conflicte inutile, ci mai ales cum să aducem sau să readucem în viața noastră lucrurile cu adevărat importante.”
, declară Marian Rujoiu, inițiatorul și coordonatorul evenimentului și manager al Extreme Training.

Acum este disponibilă oferta ”plătești un bilet și primești încă unul gratuit”. Biletele la conferință se pot cumpăra de pe website-ul www.traininguri.ro/iubire.  Pentru neclarități, poți contacta oricând organizatorii evenimentului la: vera@traininguri.ro sau 0737 511 511 (Vera Radu).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod