Kate şi William: Povestea de dragoste

20 Aprilie 2011
Încă din timpul liceului Kate era îndrăgostită până peste cap de William, deşi nu îl văzuse niciodată în realitate. Avea pe peretele dormitorului un poster cu William, motiv pentru care a fost poreclită de colegi Princess-in-Waiting (Prinţesa în aşteptare).

Kate Middleton şi Prinţul William se vor căsători pe data de 29 aprilie 2011 la ora 11.00 locală (13.00 ora României) la catedrala Westminster Abbey. După ceremonie, la ora 1.25pm (3.25 pm), tinerii căsătoriţi vor apărea la balconul palatului Buckingham, aceasta fiind şi prima lor apariţie ca soţ şi soţie.

În dimineaţa nunţii, cei 1.900 de invitaţi vor sosi la Westminster Abbey începând cu ora locală 8.30, cu două ore şi jumătate înaintea începerii ceremoniei.


Kate şi William s-au logodit după o relaţie de opt ani, iar data de 29 aprilie 2011 va fi declarată sărbătoare naţională. Află acum firul poveştii de dragoste dintre cei doi.

 


L-a cucerit cu o rochie transparentă

 

Încă din timpul liceului, Kate era extrem de îndrăgostită de William, deşi nu îl văzuse niciodată în realitate. Avea pe peretele dormitorului un poster cu Prinţul, motiv pentru care a fost poreclită de colegi Princess-in-Waiting (Prinţesa în aşteptare).


Soarta a făcut ca în 2001, Kate să devină colegă cu William la Universitatea St. Andrews. În martie 2002, ea a reuşit să-i atragă atenţia acestuia când a fost manechin la o prezentare de modă în scop caritabil şi a defilat foarte încrezătoare pe podium într-o rochie transparentă. Se pare că William a fost vrăjit de ea, iar cei doi au început o relaţie. Povestea lor de iubire a ajuns în presă în 2005, după ce au apărut poze cu cei doi într-o staţiune de ski din Elveţia.

Kate nu provine dintr-o familie tocmai săracă, părinţii ei devenind milionari cu o afacere de obiecte pentru petrecere, numită Party Pieces. Construirea acestui "imperiu" a început în vara anului 1981, când Carole, însărcinată cu Kate, nu a mai putut lucra ca stewardesă la British Airways şi a început să confecţioneze pungi pentru petrecerile copiilor pe care le vindea, pentru puţini bani, prietenilor şi vecinilor. Până în anul 2000, cu un an înainte ca Kate să meargă la studii la St Andrews, Party Pieces era deja pe internet şi primea mai mult de 1.000 de comenzi pe săptămână.

"Ori ne căsătorim, ori ne despărţim"


În perioada 2002-2007, Will şi Kate s-au despărţit de multe ori, timp în care Prinţul a încercat să-şi găsească alinarea în braţele altor femei. Dar nu a fost să fie... Cei doi s-au împăcat, iar după 2007, relaţia dintre ei a devenit mult mai stabilă. "Kate i-a dat la un moment dat lui William un ultimatum: 'ori ne căsătorim, ori ne despărţim'", a declarat Julius Eduard von Anhalt, un văr îndepărtat al prinţului britanic. Se pare că Will a ştiut că nu vrea să o piardă pe Kate...

"Când am văzut-o prima oară, am ştiut imediat că avea ceva special"
, a afirmat William într-un interviu dat în noiembrie 2010, după anunţarea logodnei. În octombrie 2010, când cei doi amorezi se aflau într-o vacanţă în Kenya, Will a făcul pasul cel mare de a-i oferi lui Kate inelul de logodnă, şi nu unul oarecare, ci inelul de logodnă ce a aparţinut mamei sale, prinţesa Diana - un inel din aur de 18 karate cu un safir oval înconjurat de diamante. Prinţul William a mărturisit că a umblat 3 săptămâni cu inelul în buzunar, aşteptând momentul potrivit ca să pună marea întrebare.

Un cuplu extrem de relaxat


"Ne dorim o familie!" - a fost declaraţia făcută de Prinţul William imediat după ce a anunţat întreaga lume că o va lua de soţie pe iubita sa, Kate Middleton. La momentul anunţului logodnei, tânărul cuplu s-a arătat foarte destins, Kate şi Will fiind aşezaţi unul lângă altul pe canapea au răspuns foarte relaxaţi la întrebările jurnaliştilor - o imagine extrem de diferită faţă de cea din 1981 a părinţilor lui William, care erau rigizi şi stângaci în faţa ziariştilor. E drept, Charles se căsătorea atunci la presiunea familiei sale şi o văzuse pe Diana de cel mult douăzeci de ori, pe când Kate şi William sunt împreună de opt ani.

Potrivit lui Robert Jobson, autorul unei biografii a cuplului, Kate este cea care l-a convins pe William să-şi continue studiile, atunci când el a vrut să renunţe la istoria artei şi să se orienteze spre geografie. “Cred că este o persoană în care el are deplină încredere. Pentru el trebuie să fie o adevărată uşurare că a găsit o parteneră cu care să-şi împartă viaţa privată şi publică", este de părere Jobson.


William şi Kate, o poveste de dragoste regalăIdila dintre Prinţul William şi Kate Middleton a fost transpusă şi într-o comedie romantică, într-un film de televiziune. Filmul a avut un buget de 3 milioane de lire sterline şi va fi lansat pe DVD pe 25 aprilie.Scriitorul şi jurnalistul american, Christopher Andersen, autorul mai multor cărţi despre familia regală a Marii Britanii, printre care şi "The day Diana died" a anunţat că, în curând, va scoate de sub tipar o autobiografie a celor 2 îndrăgostiţi.

"William şi Kate, o poveste de dragoste regală" va cuprinde detalii despre istoricul relaţiei dintre cei doi tineri, despărţirea lor în 2007, de asemenea, despre felul cum a reuşit frumoasa Kate să îi recucerească inima prinţului.

Deşi nimeni nu credea în relaţia lor, iată că Will şi Kate vor păşi pe 29 aprilie în altarul catedralei Westminster, acolo unde au avut loc şi funeraliile prinţesei Diana, ucisă într-un accident de maşină la Paris, în 1997. "Toată lumea e în extaz! El n-a fost interesat de nicio altă femeie de când Kate a apărut în viaţa lui. Ea va fi o soţie minunată, o prinţesă extraordinară!", a afirmat un apropiat al cuplu. 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • aida pe 14 Mai 2011, 09:56
  lady dy versus kate

  eu consider ca,kate este o lady dy a zilelor noastre..una moderna.nu este chiar asa o mare diferenta intre kate si lady daiana.parerea mea.

  2
  0

 • eva88 pe 20 Apr 2011, 16:43
  Daiana

  Toata lumea o vede in ea pe lady Daiana,dar e o fiinta diferita.

  6
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod