Kate şi Lady Di: 5 deosebiri şi 5 asemănări

Kate Middleton şi Prinţul William se vor căsători pe data de 29 aprilie 2011 la ora 11.00 locală (13.00 ora României) la catedrala Westminster Abbey. După ceremonie, la ora 1.25pm (3.25 pm), tinerii căsătoriţi vor apărea la balconul palatului Buckingham, aceasta fiind şi prima lor apariţie ca soţ şi soţie. În dimineaţa nunţii, cei 1.900 de invitaţi vor sosi la Westminster Abbey începând cu ora locală 8.30, cu două ore şi jumătate înaintea începerii ceremoniei.

Toţi se întreabă dacă noua Lady Di va sfârşi ca vechea.

"O fată a întâlnit un prinţ. Prinţul avea nevoie de o soţie. Ea era drăguţă, fragilă şi orbită de povestea de dragoste. El a cerut-o de nevastă în câteva luni. Nunta lor a fost privită de 750 de milioane de oameni. Cinci preoţi au ţinut slujbă şi au participat 3.500 de invitaţi. Asta a fost acum 30 de ani", aşa începea, la sfârşitul anului trecut, un articol din New York Times care vorbea despre povestea de dragoste dintre Kate şi William care a captat atenţia întregii lumi.

Povestea de dragoste dintre Prinţul Charles şi Lady Di s-a terminat prost - cu un divorţ supermediatizat şi cu moartea prinţesei într-un misterios accident de maşină.

După anunţul făcut de Prinţul William, acela de a face publică logodna cu frumoasa Kate Midleton, toată lumea se întreaba deja dacă şi această poveste de dragoste se va termina la fel de prost.

Există însă destule deosebiri între cele două poveşti de dragoste şi cele două prinţese.
Dar există şi asemănări...

Iată 5 deosebiri şi 5 asemănări dintre Kate Middleton şi Lady D.

 

1 din 11

Câtă iubire?

Prinţul Charles, când a prezentat-o pe Diana lumii, a făcut-o într-un mod scorţos şi rigid. Când a fost întrebat de reporteri dacă o iubeşte, s-a fâstâcit şi a dat un răspuns afirmativ smuls cu greu din străfundurile fiinţei sale încremenite. William a părut mult mai relaxat când a ieşit în lume cu Kate. Nu a folosit cuvântul dragoste pentru a descrie relaţia cu viitoarea sa soţie şi a spus că e atras ”de simţul umorului” pe care-l are Kate.
22 Aprilie 2011
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • x pe 3 Mai 2011, 11:18
    Kate vs. Diana

    Eu cred ca Kate a invatat din experienta Dianei despre cum sa se poarte ca printesa, cum sa relationeze cu presa, cum sa se imbrace, cum sa gestioneze anumite situatii.. Eu cred ca cele 5 deosebiri si cele 5 asemanari sunt rezultatele unei bune observatii a comportamentului Dianei.. Daca nu ma insel si Kate a declarat ca Diana e un model pt ea.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod