Fostul erou Adrian Iovan, responsabil pentru prăbuşirea avionului din Apuseni


Adrian Iovan alături de soţia sa, creatorea de modă Romaniţa Iovan, în anul 2005
Pilotul a fost un personaj monden extrem de mediatizat ani de zile. Acesta a fost căsătorit cu creatoarea de modă Romaniţa Iovan şi au împreună un copil. În urmă cu zece ani, locuiau într-o vilă din cartierul exclusivist Primăverii. Atunci, pilotul a fost implicat într-un eveniment violent. Acesta a împuşcat cu arma de vânătoare un hoţ care intrase pe proprietatea familiei. A fost cercetat, dar nu a fost acuzat de omor, considerându-se că s-a aflat în legitimă apărare.
Acest episod l-a transformat într-un erou naţional, mulţi oameni considerând că a procedat corect, apărându-şi proprietatea şi familia cu arma în mână.
După acel eveniment tragic, Adrian Iovan a rămas în atenţia presei, divorţul său şi problemele materiale făcând deliciul ziarelor şi a siteurilor de ştiri.
În momentul accidentului aviatic, Adrian Iovan nu mai avea nimic din strălucirea eroului de altă dată. Criza şi divorţul l-au sărăcit, a ieşit la pensie şi lucra ca instructor şi pilot comandant pentru SMURD şi alte instituţii sau companii.
20 Octombrie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 20 Oct 2015, 00:16
    Erou!

    A facut greseli si singurul care a murit din cauza asta a fost chiar el, deci si-a platit greseala. Aura in schimb, a murit de frig, din cauza inconpetentilor care nu au fost in stare sa ajunga la epava decat dupa 5 ore...

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod