Reserved - Colecția Concept Retro/Future Toamnă-Iarnă 15/16

Reserved anunță cea mai sofisticată colecție din portofoliu, Concept Retro/Future, ce combină forme simple și materiale unice pentru un look surprizător. Inspirația din spatele noii linii se regăsește, pe de o parte, în stilul retro al anilor 1970 și, în contratemă, în modernism. Multe dintre elementele colecției Concept au fost preluate din moda sport, însă au fost adaptate în creații elegante și feminine.
Colecția include două sub-teme: prima care combină albul și negrul în forme minimaliste și cea de-a doua cu lână delicată, în nuanțe de bej, și texturi inedite. Pe lângă aceste două elemente ce creează un mix surprinzător, colecția include o multitudine de țesături: materiale cu două fețe, piele, piele de căprioară, nailon, lână, tricot, jacquard și multe altele.

Piesele vestimentare readuc în atenție mult cunoscutele tivuri și cute și pattern-urile cu elemente mici regăsite în decorarea tradițională a cravatelor.
Pe lângă materialele fine, linia propune forme geometrice curajoase în contraste de alb cu negru, precum și alte motive abstracte. De asemenea, croiala colecției Concept este inspirată din piesele anilor ’70. Hainele din lână, tricoturile supradimensionate, fustele și rochiile trapezoidale și fustele-pantalon sunt doar câteva exemple.

Pe alocuri, au fost folosite croieli asimetrice, iar multe dintre piesele din colecție au fost decorate cu funde, benzi și curele. Bluzele și cămășile cu papioane oferă un look romantic, iar hainele prinse în curele scot în evidență feminitatea oricărei ținute.
Mai mult, colecția Concept propune și ținute complet tricotate, ce evidențiază perfect silueta celor care le poartă.   

Paletele de culori ale sub-liniilor din această colecție sunt variate, însă împărtășesc un element definitoriu: nuanțele discrete. Regăsim mult bej, griuri, alb și negru, pe alocuri completate de nuanțe puternice de cobalt sau portocaliu. O altă parte a colecției este complet inspirată din stilul retro și reunește culori discrete, bazate pe bej, bronz, orcu, bordeaux, roz, bleumarin, negru și kaki.
Mixul creativ dintre toate aceste elemente rezultă într-un look elegant și puternic, reflectând cele mai importante tendințe ale acestui sezon.

Colecția Concept este perfectă pentru orice ocazie și oferă posibilitatea realizării unor ținute speciale, fie că este vorba despre un styling de seară sau de un look casual. Linia propune un look altfel, natural, impecabil, elegant.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod