Fii cool cu un accesoriu practic și modern: SmartWatch Classic de la Krüger&Matz

Krüger&Matz, brandul polonez IT&C, intrat oficial anul trecut pe piața locală cu dispozitive de telefonie mobilă și echipamente audio elegante, a lansat la începutul acestui an SmartWatch Classic. Noul produs oferă o experiență modernă și smart, fiind un must-have al pasionaților de gadget-uri.

SmartWatch Classic este un ceas foarte subţire, elegant, potrivindu-se de minune doamnelor și domnișoarelor care vor să fie punctuale și niciodată în contratimp. Designul modern și funcțiile multiple transformă Smartwatch-ul Classic într-un accesoriu must-have, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Produsul Krüger&Matz se potrivește persoanelor active și ocupate, datorită opțiunii de control a smartphone-ului, precum și a accesului constant la notificări. Posibilitatea de a fi sincronizat ușor și rapid cu smartphone-ul atunci când utilizatorul nu poate răspunde la telefon, transformă SmartWatch-ul într-un accesoriu util, absolut necesar.

Playlist-ul de muzică și camera foto de pe telefonul mobil pot fi controlate simplu și ușor de la încheietura mâinii, simplificând astfel misiunea utilizatorului.

Aspectul elegant este oferit și de carcasa de grafit și de brățara neagră de silicon.

Smartwatch-ul Classic Krüger&Matz se potrivește oricărui stil, oricărei ținute și asta datorită celor patru fețe diferite, care pot fi adaptate în funcție de eveniment.

Ceasul inteligent este ideal pentru persoanele active, fiind dotat cu pedometru, pentru a le ajuta să-și atingă obiectivele fizice zilnice. Iubitorii sportului nu trebuie să mai aibă grijă să nu-și deterioreze ceasul, SmartWatch Classic este rezistent la praf și apă, inclusiv la scufundări până la o adâncime de un metru.



În plus, SmartWatch Classic posedă și funcția activă Find My Device, care localizează un dispozitiv de acest tip sau un telefon pierdut.

Utilizatorul unui SmartWatch este mereu o persoană informată, pusă la punct cu tot ceea ce este nou, datorită faptului că accesoriul este ca un smartphone în miniatură.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online (www.Krügermatz.ro) și în magazinele partenere Selgros, Cora, CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro. Mai multe informații sunt disponibile pe www.Krügermatz.ro.

Prețul recomandat de producător pentru comercianți, pentru Classic SmartWatch este de 399 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod