Ea îl aduce pe Robin Sharma la Bucureşti

Anca Pascu, CEO Diamond Experience SRL, l-a convins pe Robin Sharma să revină la Bucureşti, pentru un nou seminar pe tema leadershipului şi organizării unei vieţi personale de succes. Despre importanţa învăţăturilor lui Robin Sharma, dar şi despre aplicarea lor în viaţa de zi cu zi, în rândurile care urmează.
Cum de l-aţi convins pe Robin Sharma să se întoarcă în România?
România este o ţară în dezvoltare, având un potenţial mare. Lui Robin Sharma îi plac provocările şi de aceea a şi acceptat să vină pentru a treia oară în România. Îi plac oamenii care sunt axaţi pe dezvoltare personală şi care îşi doresc să înveţe şi să aplice lucruri noi în viaţa lor.

Care este scopul seminarului pe care Robin Sharma îl va ţine la Bucureşti, pe 17 septembrie?
Să ne ajute, prin tactici şi strategii testate cu succes de companii internaţionale de top, să fim mai performanţi, să avem o viaţă echilibrată atât în plan profesional, cât şi personal. Să reuşim să rămânem concentraţi atunci când lucrăm la ceva, să ignorăm distragerile din jurul nostru (Facebook, email, telefon, etc).

Care sunt cele mai importante 5 lucruri pe care le putem învăţa de la el?
1. Să îţi planifici săptămâna în avans.
2. Să îţi cunoşti cele 5 priorităţi ale vieţii.
3. Să ţii un jurnal în care să scrii pentru ce eşti recunoscător, planul tău zilnic, pentru a nu îţi pierde focusul.
4.
Să faci exerciţii fizice zilnice.
5. Să pui deoparte 10% din venitul tău lunar.

De ce este important să participăm de la mic la mare la acest eveniment?
Pentru a vă îmbunătăţi viaţa, pentru a ajunge la un echilbru şi a scăpa de stres. Evenimentul se adresează antreprenorilor care sunt în căutarea unor răspunsuri legate de cum pot să îşi motiveze oamenii mai bine şi să îi ajute, pentru a da rezultate mai bune dar şi angajaţilor atât din poziţii de top, cât şi din poziţii de middle manageri sau celor care sunt într-un proces de dezvoltare personală, care vor învăţa cum să devină mai productivi, mai eficienţi, mai puţin stresaţi, să livreze mai bine şi în timp mai scurt.
 
Cât de receptivi consideraţi că suntem noi românii, la astfel de evenimente destinate ledearshipului şi dezvoltării personale?
Având în vedere tendinţa pe care o observăm în ultimii ani, mai ales că au venit în România personalităţi marcante din domeniul dezvoltării personale şi faptul că la noi sunt din ce în ce mai mulţi autori şi speakeri profesionişti, cum ar fi Andy Szekely, aş putea spune că am devenit foarte interesaţi de astfel de evenimente.
Am observat că în multe companii, chiar antreprenoriale, se implementează sisteme de management al performanţei, din ce în ce mai mulţi manageri sunt deschişi la ideea de a avea un coach şi asta ne face un public receptiv.
 
Biletele la eveniment s-au pus în vanzare pe website-ul evenimentului www.robinsharmabucuresti.ro. Care este categoria de biletele care atrage cel mai mult publicul în Romania şi de ce credeţi că se întâmplă acest lucru?
Pachetul cel mai atractiv a fost Gold, tocmai pentru că poziţia în sală este una care facilitează o vedere mai bună asupra scenei, iar preţul este accesibil.

Dintre toate cărtile publicate de Sharma, care este cea care v-a convins că Robin este demn de urmat drept mentor spiritual?
Cartea "Lider fără funcţie" este foarte utilă, iar pentru mine a fost un excelent punct de pornire. Am învăţat că nu am nevoie de o funcţie ca să îmi pot face treaba foarte bine, că am nevoie doar de motivaţia mea interioară pe care să o combin cu nişte tactici care odată aplicate, mă vor ajuta să excelez în ceea ce fac.
 
Care sunt aşteptările dvs de la acest eveniment?
Aşteptările mele sunt ca acest eveniment să fie evenimentul de leadership al anului, ca oamenii prezenţi în sală să plece de acolo cu o mulţime de informaţii care îi vor ajuta să devină mai buni în tot ceea ce fac şi ca Robin Sharma să îşi dorească să mai vină în România să ne înveţe în continuare tot ceea ce ştie.

Ce aţi invatat dvs de la Robin Sharma, pentru a putea avea un echilibru în viaţă între familie, copii şi carieră?
Sunt mama a două fetiţe minunate şi ele reprezintă pentru mine motivaţia supremă.
Pentru ele fac tot ce îmi stă în putinţă ca să devin cea mai bună versiune a mea. Vreau să fiu pentru ele un model, să înveţe de la mine tot ce se poate mai bun. Datorită a tot ceea ce am deprins de la Robin Sharma reuşesc să îmi păstrez spiritul pozitiv, printr-un jurnal zilnic unde scriu toate lucrurile şi experienţele pentru care sunt recunoscătoare. Este un instrument creat de Robin Sharma care funcţionează pentru că mă ajută să mă concentrez pe lucrurile pozitive din viaţa mea. Astfel îmi dau seama că, oricat de grea ar fi o perioadă anume, tot am foarte multe motive să fiu fericită. Sunt întrebată adesea cum de reuşesc să fac atâtea lucruri. Tot datorită lui Robin Sharma am început să mă trezesc la 5am şi cele 2-3 ore de dimineaţa sunt extrem de valoroase pentru că nu mă deranjează nimeni şi pot să fiu foarte concentrată pe ceea ce am de făcut.

Considerat a fi evenimentul de business al anului 2015, seminarul de leadership “Best performance tactics for success”, sustinut de Robin Sharma, va avea loc pe 17 septembrie 2015, la Centrul de Conferinte de la  Alexander Hotel si se adreseaza cu precadere liderilor, managerilor si antreprenorilor care doresc sa ridice moralul angajatilor lor, sa sporeasca increderea acestora in organizatia pe care o conduc si sa creasca productivitatea afacerilor lor in aceste vremuri tumultuoase.
Mai multe detalii despre eveniment gasiti si pe pagina oficiala a evenimentului: www.robinsharmabucuresti.ro
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod