Dove a inspirat peste 17.200 de femei din România să-și descopere frumusețea și să spună cu încredere: „Sunt frumoasă!”

Dove este primul brand care a redefinit feminitatea și a dat valoare frumuseții naturale, asumându-și misiunea de a schimba percepția femeilor din România asupra frumuseții, în contextul în care doar 3% dintre ele se descriu ca fiind ”frumoase”*. Astfel, de Ziua Internațională a Femeii, Dove a inspirat mii de femei să spună cu încredere ”Sunt frumoasă!”.
În luna martie, Dove a inspirat peste 17.200 de femei să spună ”Sunt frumoasă!” în cadrul unor acțiuni speciale: eveniment dedicat frumuseții adevărate pe 8 martie, cadouri  în cadrul concertelor lui Ștefan Bănică Jr din zilele de 7 și 8 martie, premii de răsfăț în magazine, aplicație cu premii speciale pe pagina Dove de Facebook, concurs online.

Evenimentul dedicat sărbătoririi femeii și a frumuseții adevărate a avut loc chiar pe 8 martie, în Băneasa Shopping City unde doamnele și domnișoarele au avut parte de o sesiune de răsfăţ şi relaxare.

Participantele s-au putut bucura de un masaj relaxant al mâinilor, și-au aranjat părul cu împletituri deosebite realizate de o echipă de stiliști, au revăzut filmulețele inspiraționale promovate de Dove, și-au surprins frumusețea în fotografii și au putut discuta cu Oana Cuzino – prim ambasador Dove.

*Conform unui studiu  Dove  “The real truth about beauty” (Edelman, septembrie 2010) realizat cu 6400 femei la nivel global, din grupa de vârstă 18-64 ani, dintre care 300 de femei din România.


 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mirage04 pe 3 Sep 2014, 10:00
    Concurs DOVE !

    DOVE este diferit ! Mentine pielea tanara ! Pup

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod