Din bootcamp-ul burn Residency Ibiza, direct pe scena Plum Festival

Sevenego și Kurtiss Kromm mixează în acest weekend la Colectiv.

Cei doi finaliști burn Residency Romania fac parte din line-up-ul PLUM, festival ce va avea loc pe 25 și 26 septembrie, la Fabrica Pionierul și Colectiv din Capitală.

După bootcamp-ul burn Residency din Ibiza, acolo unde i-au avut ca mentori pe legendarii Carl Cox și Philip Straubb, Sevenego și Kurtiss Kromm s-au întors mai pregătiți ca niciodată să urce pe scenă și să arate publicului ce au învățat pe insula muzicii electronice. Astfel, warm-up-ul celor două seri din cadrul PLUM vor fi asigurate de Sevenego, vineri, și Kurtiss Kromm, sâmbătă.

Cei doi DJ-I vor putea fi urmăriți în acțiune începând cu ora 20.00.



O experiență completă de ritmuri, proiecții video, arhitectură urbană și oameni care simt și dansează la unison. Aceasta este esența PLUM, un festival boutique de muzică electronică ce reinventează ideea de party, pregătind publicului  o experiență complexă: două zile, două scene, zone  lounge și peste 25 de artiști, totul într-un decor bucureștean semi-industrial, în care muzica și arhitectura urbană coexistă armonios.

Mai multe informații legate de line-up-ul complet, dar și cum puteți intra în posesia biletelor puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului AICI.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod