Diana Matei a facut show sold out, insarcinata in luna a cincea

Joi seara, Diana Matei alaturi de invitatii sai Proconsul, Hara si Mihai Margineanu au ridicat in picioare publicul Berariei H in cadrul concertului caritabil "Artisti mari pentru suflete mari". Spectacolul la care au participat peste 1.200 de persoane, a fost creat special de catre artista pentru sprijinirea Asociatiei Umanitare Marta Maria. Oganizatia se adreseaza copiilor cu nevoi speciale, cu accent pe cei care sufera de paralizie cerebrala.
Surprizele serii s-au tinut lant si au culminat cu anuntul Dianei Matei ca este insarcinata. Primul care a dat vestea publicului a fost nimeni altul decat Mihai Margineanu. El le-a povestit celor prezenti despre dorinta Dianei, viitoare mamica, de a ajuta copiii cu nevoi speciale.

La randul sau, artista a marturisit: "Recunosc, in seara asta am adoptat o tinuta ce ar putea sa ascunda minunea care mi se intampla si anume aceea ca voi fi mamica. Nu este insa un moment mai bun decat acesta sa va anunt faptul ca sunt insarcinata si ma bucur ca sunt aici si pot impartasi bucuria mea cu voi".

Diana Matei impreuna cu Marian Cleante, liderul tarafului care o acompaniaza pe artista, vor deveni parinti in cateva luni.
Ei au creat acest eveniment pentru copiii cu nevoi speciale tocmai pentru a trage un semnal de alarma in legatura cu importanta integrarii acestora in societate.

"Copiii cu nevoi speciale sunt tot copii"

Impresionata de povestea micutilor din cadrul Asociatiei Umanitare Marta Maria, Diana Matei a dorit sa stie care sunt necesitatile acestor copii cu nevoi speciale si cum ar putea sa ii ajute. Iata ce ne-a declarat: "Cei mici trebuie sa primeasca adesea ajutor specializat, din afara tarii pentru realizarea terapiilor de care au nevoie in astfel de situatii. Procedurile sunt extrem de costisitoare, aducand uneori cheltuieli lunare de mii de euro.
Astfel, am decis ca, alaturi de artisti dragi mie, sa oferim un spectacol in cadrul caruia oamenii sa poata ajuta Asociatia Umanitara Marta Maria. Impreuna cu Alexandru Constantin am si prezentat acest eveniment. Pe scena au urcat alaturi de noi Proconsul, Mihai Margineanu, trupa Hara si bineinteles Taraful Cleante. Tuturor acestora, dar si Berariei H, le multumesc pentru sprijin".

Un alt moment emotionant al evenimentului a fost acela in care artista si-a dorit sa faca o surpriza dulce membrilor asociatiei, care va implini in curand un an de la infiintare. Diana Matei i-a daruit Adelei Antoniu, fondatoarea organizatiei, un tort creat special de cofetaria Claus pentru concertul caritabil.
Foarte emotionata, aceasta le-a multumit artistilor si a transmis tuturor mesajul asociatiei: "Nu uitati ca si copiii cu nevoi speciale sunt tot copii si trebuie sa le acordam sprijinul nostru", a declarat Adela Antoniu.

Pentru a-i ajuta pe cei mici, asociatia aduce periodic in Romania terapeuti specializati in metode de recuperare a copiilor cu nevoi speciale, care nu au fost inca dezvoltate in tara noastra. In plus, organizatia acorda suport moral si material copiilor cu paralizii cerebrale si familiilor lor.

"A trai in Romania poate fi o aventura in sine. Pentru acesti copiii aventura este cu atat mai dificila. De aceea cred ca este nevoie de mai multe initiative ca aceasta, care sa-i determine pe oameni sa nu ramana indiferenti, sa-si deschida sufletul si mintea si sa priveasca dincolo de dizabilitate.
Ce s-a intamplat in aceasta seara ne da incredere ca putem realiza ceea ce ne-am propus pentru acesti copii"
, a declarat Adela Antoniu.

Prin participarea la spectacolul "Artisti mari pentru suflete mari" fiecare dintre cei prezenti a putut sustine aceste familii in care exista copii cu nevoi speciale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod