Carmen Negoita, lifting facial cu lumina! Va arata cu 5 ani mai tanara la London Fashion Week!

Carmen Negoita va participa, pentru a doua oara, la festivalul de moda de la Londra, fiind invitata sa asiste la show-uri ale marilor case de moda internationale.
Cu o saptamana inainte de plecarea in Marea Britanie, cunoscutul fashion blogger a urmat un tratament de ultima generatie ce i-a sters ridurile fine, cearcanele si i-a oferit un efect de lifting fara a fi nevoie sa apeleze la injectii sau bisturiu.

Este vorba de Fotoregenerare, tratamentul de la Noblezza care actioneaza asupra pielii prin intermediul luminii secvential pulsata.

Din pricina programului incarcat din ultimele luni si a lipsei somnului suficient, Carmen s-a pricopsit cu cearcane si riduri fine inestetice, iar tonusul pielii a avut de suferit.
Aceste imperfectiuni au fost tratate cu ajutorul unui aparat ce aplica pe piele lumina secvential pulsata si care inlatura principalele probleme ale fotoimbatranirii tenului: pete pigmentare, riduri fine, cuperoza, rozacee, pori dilatati, acnee. In plus, se genereaza un efect de lifting instant redand pielii fermitatea si luminozitatea.

“De cateva saptamani merg la pilates pentru a ma ajuta sa am un corp tonifiat. Pentru sedintele foto de la Londra am nevoie sa fiu in forma maxima. Din cauza nesomnului, oboseala s-a vazut in ultima perioada pe chipul meu, asa ca a trebuit sa gasesc solutia rapida pentru a fi cat mai fresh.
Am revenit la Noblezza, de aceasta data pentru o sedinta de fotoregenerare dupa care ma simt de parca as fi sters cinci ani de pe chip”
, declara Carmen Negoita.

In luna februarie, Carmen Negoita a participat la London Fashion Week, unde a fost remarcata de fotoreporterii marilor reviste de moda si ai agentiilor de presa. Fotografii si interviuri cu fashion bloggerul roman au aparut ulterior in Washington Post, Associated Press, Marie Claire, Harper’s Bazaar, Miami Herald.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod