Cafea turceasca autentica în timp record!

Cafeaua reprezintă pentru mulți dintre noi prietenul cel mai bun al dimineții, ce reușește să ne trezească și să ne dea energie pentru toată ziua. Însă, până la bucuria primei guri de cafea trebuie să trecem printr-un proces lung de preparare și așteptare. Ce-ar fi dacă ai putea scurta acest proces, iar cafeaua să fie gata în 5 secunde? Și, pe lângă rapiditatea preparării, gustul să fie unul delicios, adevărat, de cafea tradițională?

Shazili s-a gândit la toate acestea și lansează în România prima gamă de cafea tradițională turcească, care se prepară în doar 5 secunde, fără a compromite mirosul, gustul și aspectul acesteia.
Cum se prepară? Simplu! Amesteci pliculețul de cafea cu apă fiartă și gata, te poți bucura de un gust adevărat de cafea tradițională, 100% arabica!

Secretul unei cafele reuşite stă în calitatea boabelor de cafea, în sistemul de prăjire şi ambalare, dar şi în modul de preparare.

De aceea, brandul Shazili a reuşit să producă aroma şi imaginea tradițională a cafelei turceşti prin utilizarea boabelor de cafea de cea mai înaltă calitate, a unor metode și formule speciale, fără a altera natura și gustul cafelei.  Iar acum te poți bucura și tu de aroma Turciei în doar câteva secunde!



Cafeaua turcească Shazili și-a luat denumirea de la numele șeikhului Șazili, primul om care a băut vreodată cafea, la sfârșitul secolului 14. Astfel, după 3 ani de cercetare şi dezvoltare, a apărut brandul Shazili, care urmează îndeaproape aroma şi gustul cafelei de odinioară.


Datorită conceptului inovator de cafea gata în 5 secunde, Shazili este ingredientul perfect atât în diminețile somnoroase, cât și în pauzele de la birou sau chiar în călătorii! Prin formula sa spumoasă, sedimentată şi delicioasă, Shazili garantează o experiență unică, de aromă tradiţională standard a cafelei arabica.



Niciodată nu a fost mai rapid să-ți prepari o cafea delicioasă! Alege Shazili și savurează gustul tradițional al Turciei!  

Afla mai multe pe www.shazili.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod