Brutăriile Paul te invită la concurs, de Ziua Internaţională a Macaronului

Pentru a celebra ziua de 20 martie, brutăriile Paul invită iubitorii acestor deserturi delicioase la un concurs prin care pot câştiga accesorii chic cu macarons: participanţii trebuie să îşi facă un selfie cu macarons de la Paul şi să îl posteze pe Instagramul personal folosind hashtag-urile #macaronselfie şi #brutariilePAUL.Cei care nu au cont se pot înscrie prin sincronizarea contului de Instagram cu cel de Facebook.Concursul se desfăşoară până pe 31 martie 2015, iar cele mai norocoase 3 imagini vor fi premiate cu o geantă elegantă și două coliere prețioase, accesorizate cu macarons. Cei care iubesc les macarons sunt așteptați la Paul cu o gamă diversă de produse, în care vor găsi cele mai savuroase combinaţii: ciocolată, fistic, vanilie, zmeură, lămâie, cocos şi caramel. Mai multe detalii despre concursul Paul de Ziua Internațională a Macaronului puteți afla urmărind Facebook Paul România și Instagram Brutariile Paul.

Pentru a celebra ziua de 20 martie, brutăriile Paul invită iubitorii acestor deserturi delicioase la un concurs prin care pot câştiga accesorii chic cu macarons: participanţii trebuie să îşi facă un selfie cu macarons de la Paul şi să îl posteze pe Instagramul personal folosind hashtag-urile #macaronselfie şi #brutariilePAUL.Cei care nu au cont se pot înscrie prin sincronizarea contului de Instagram cu cel de Facebook.Concursul se desfăşoară până pe 31 martie 2015, iar cele mai norocoase 3 imagini vor fi premiate cu o geantă elegantă și două coliere prețioase, accesorizate cu macarons.

Cei care iubesc les macarons sunt așteptați la Paul cu o gamă diversă de produse, în care vor găsi cele mai savuroase combinaţii: ciocolată, fistic, vanilie, zmeură, lămâie, cocos şi caramel.

Mai multe detalii despre concursul Paul de Ziua Internațională a Macaronului puteți afla urmărind Facebook Paul România și Instagram Brutariile Paul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod