Beatles’n’Jazz, Adrian Nour & Cantaloop pe 9 mai, la Hard Rock Cafe

Vineri, 9 mai, de la ora 22:00, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe pentru un concert-eveniment, unde muzica celor de la The Beatles va fi interpretata intr-o maniera inedita de catre Adrian Nour & Cantaloop, alaturi de o serie de muzicieni non-conformisti reuniti sub egida „Beatles’n’Jazz”.

In anii ’60, trupa The Beatles era pe cat de populara, pe atat de respectata. Pe masura ce muzica trupei crestea in complexitate, tot  mai multi muzicieni de jazz au fost atrasi in a explora aceste compozitii extraordinare, armonii parca divine, de o neconventionala complexitate armonica si metrica. Muzica The Beatles este cu adevarat fara varsta, asa cum o demonstreaza interesul a noi si noi generatii pentru song book-ul lor.

Una dintre cele mai fermecatoare aparitii si voci ale scenei de jazz din ultimii ani din Romania, Catalina-Oana Beta, impreuna cu finalistul show-lui TV “Vocea Romaniei”, Adrian Nour, acompaniati de trupa Cantaloop, vor explora intr-o maniera jazzistica non-conformista celebrele hituri „Hey Jude”, „Yesterday”, „Yellow Submarine”, „All You Need is Love”, „Lady Madonna” si multe altele.
Cantaloop ii reuneste pe cinci dintre cei mai talentati artisti ai noului val de instrumentisti de jazz: saxofonistul Costin Rosu (discipol al legendarului Dan Mandrila, considerat cel mai bun saxofonist roman din toate timpurile), basistul Adrian Flautistu (prezent in formule alaturi de Johnny Raducanu, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian si multi, multi altii), Stefan Benedict, baterist rafinat, de o impresionanta sensibilitate, Alex Borsan, pianist experimentat si - nu in ultimul rand - probabil cel mai talentat reprezentant al noii generatii de jazzmani de dincolo de Prut, chitaristul Liviu Negru.

 

Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe.

Acestea au pretul de 35 de lei (cu loc la masa) si 50 de lei (VIP, cu loc la masa in fata scenei).
In format fizic, biletele  pot fi gasite acum in format fizic si in reteaua de magazine UMAN si SENIA din toata tara:

UMAN: Bucuresti - Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30), Cluj si Iasi - Iulius Mall, Timisoara - in UMAN Shop si Brasov - Muresenilor nr. 3

SENIA: Magazinul Muzica in Bucuresti si Magazinul Senia din Constanta (Str. Stefan Mihaileanu, nr 7)

Un eveniment BestMusic Live Concerts

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod