Bagel Brunch, primul bagel-shop din România

Sub deviza “Deliciously fresh”, Bagel Brunch și-a deschis porțile într-un loc cochet şi prietenos, situat pe strada Puțul lui Zamfir, la numărul 60. Primul bagel-shop din România își întâmpină oaspeții cu o mireasmă puternică și apetisantă de pâine caldă, cafea proaspăt-măcinată şi aroma fructelor stoarse.

Pe urmele bagel-ului

La Bagel Brunch, vedeta principală a meniului este un produs de panificație originar din Cracovia și care datează de la începutul secolului al XVII-lea. Istoria ne spune că, la acea vreme, bagel-ul era oferit drept cadou, femeilor care dădeau naștere în semn de apreciere. Un secol mai târziu, o dată cu emigrarea evreilor polonezi la sfârșitul secolului al XIX-lea, bagel-ul a pătruns în Statele Unite, acolo unde a declanșat frenezia “New York Bagel”, fiind imediat adoptat cu drepturi depline.

În prezent, bagel-shop-urile reprezintă o industie de peste 2,6 miliarde de dolari anual.

De ce este atât de delicios?

Secretul care face din bagel alegerea ideală pentru orice gustare copioasă este rețeta sa. Surpriza plăcută este consistența sa moale și pufoasă, datorată procedeului de dospire și fierbere înainte de a fi rumenit la cuptor. Exteriorul cu cheddar, semințe sau o serie de alte sortimente oferă opțiuni diferite potrivite oricăror gusturi, astfel încât bagel-ul își va găsi cu ușurință un loc privilegiat printre gustările preferate:

 

O vizită la Bagel Brunch

Bagel Brunch este mai mult decât un bagel-shop: este locul intim unde cafeaua, fresh-ul și bagel-ul își dau întâlnire într-un ambient retro, unde nu poți rezista să nu faci popas pentru micul-dejun sau să evadezi de la birou în pauza de prânz.

Bagel Brunch vizează atât persoanele care au un stil de viaţă alert, care preferă să îşi ia coffee to go, dar ţin la un regim de viaţa cât mai sănătos, cât și pe toţi cei care descoperă în produsele noastre gusturile preferate şi vor reveni pentru o comandă personalizată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod