11 naționalități diferite pe aceeași scenă, la concertul Yanni de la București

YANNI, alături de orchestra sa inegalabilă, va concerta pe 30 mai la Sala Palatului din capitală începând cu orele 20:00, iar turneul mondial din acest an îi va purta pe talentații artiști în

YANNI, alături de orchestra sa inegalabilă, va concerta pe 30 mai la Sala Palatului din capitală începând cu orele 20:00, iar turneul mondial din acest an îi va purta pe talentații artiști în peste 20 de țări, pentru a încânta  audiența cu legendarele compoziții muzicale, iubite în întreagă  lume de peste 30 de ani.

Cu o producție artistică nouă, propulsată de tehnologia inovativă avansată, Yanni va furniza publicului de la București una dintre performanțele sale cu cel mai bun sunet auzit vreodată într-un concert live.

Cei prezenți la Sala Palatului pe 30 mai vor putea asculta melodiile preferate, de la începutul carierei lui Yanni, până la cele mai recente compoziții ale sale, inclusiv piese noi de pe albumul ”Inspirato”, lansat în luna aprilie.

Orchestra lui Yanni este formată din cei mai buni instrumentiști și vocaliști din lume, un grup bine sudat, pregătit incredibil de bine, cu muzicieni profesioniști care concertează în aceeași formulă de zeci de ani. Adesea denumită ”Natiunile Unite ale muzicii”, Yanni și orchestra lui reprezintă 11 naționalități diferite pe aceeași scenă.

Această diversitate de cultură și muzică dăruiește oamenilor un spectacol cu o putere muzicală de neegalat, ce transmite emoții și sentimente  greu de descris în cuvinte.

”Yanni: World Tour 2014” prezintă cele mai bune momente din spectacolele sale de renume mondial, susținute pe parcursul anilor în câteva dintre cele mai încântătoare și exotice  locuri de pe Pământ, precum Taj Mahal din India, Orașul Interzis din China, Acropole din Grecia și din Londra - Royal Albert Hall.

Turneul ”Yanni: World Tour 2014” a fost extins cu show-uri deja confirmate în Chile, Argentina, Brazilia, India, Sri Lanka, Marea Britanie, Germania, Polonia, Ucraina, Republica Cehă, Polonia, Belarus, Rusia, Israel, Turcia, Liban, Tunisia, Statele Unite ale Americii și Canada, și sunt preconizate alte locații  precum China, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Oman, Qatar, Kuweit și Bahrain.

Cumpără bilete la concertul Yanni din rețeaua Iabilet.ro: online, pe www.iabilet.ro, sau în următoarele puncte fizice:

UMAN: București - Băneasa Shopping City (etaj) și Piață Română (George Enescu 30), Cluj și Iași - Iulius Mall, Timișoara - în UMAN Shop și Brașov - Mureșenilor nr.

3


SENIA:
Magazinul Muzica în București și Magazinul Senia din Constanța (Str. Ștefan Mihăileanu, nr 7) ; Club Rockstadt Brașov (Lucian Blaga 13)

Fotografii de aici

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod