Rihanna s-a maritat cu Chris Brown?

Potrivit femalefirst.co.uk, Chris Brown a cerut-o in casatorie pe Rihanna la intalnirea emotionanta pe care cei doi au avut-o la vila lui P. Diddy, saptamana trecuta. O sursa a declarat...
Potrivit femalefirst.co.uk, Chris Brown a cerut-o in casatorie pe Rihanna la intalnirea emotionanta pe care cei doi au avut-o la vila lui P. Diddy, saptamana trecuta.

O sursa a declarat: "Au avut o intalnire fata in fata foarte emotionanta, in timpul careia Chris si-a cerut scuze plangand, a implorat sa fie iertat si a cerut-o in casatorie. Rihanna era la fel de emotionata si i-a spus 'Nu pot sa traiesc fara tine'".

Dupa ce Rihanna a acceptat propunerea, cei doi s-au casatorit la vila de 14.5 milioane de dolari a lui P.
Diddy. La inceputul acestei saptamani, familia Rihannei s-a aratat ingrijorata de impacarea acesteia cu Chris.

Se pare insa ca Rihanna nu a ascultat sfaturile familiei, facandu-si deja planuri pentru viata sa alaturi de Chris. Sursa a adaugat pentru revista America's Star: "Tot ce si-a dorit a fost sa fie alaturi de el pentru totdeauna. Rihanna doreste sa-si indeplineasca visul de a fi casatorita si a avea copii pana la varsta de 25 de ani. Crede in povestile cu zane si vrea sa traiasca o astfel de poveste alaturi de Chris".
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina pe 8 Mar 2009, 12:32
    =))

    De multe stele (verzi) o sa aiba parte cu siguranta. De zane nu stiu nimic :))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod