Pamela Anderson, in razboi cu KFC

Pamela Anderson a scris un memoriu reprezentantilor lantului de fast-food-uri KFC, in care se arata extrem de nemultumita de suplimentele alimentare administrate pasarilor pe care acestia le cresc in propriile ferme, pasari care, mai tarziu, sunt sacrificate si pregatite pentru a fi servite clientilor celebrului fast-food.

Se stie foarte bine ca fosta actrita din "Baywatch" - care intotdeauna a militat pentru drepturile animalelor - s-a alaturat celor de la PETA (o organizatie formata din persoane care militeaza impotriva tratamentelor abuzive asupra animalelor), in perioada in care a locuit in Londra, si tot atunci a fost trimisa si aceasta scrisoare catre Martin Shuker, directorul de marketing al KFC din Anglia.

Pamela Anderson duce o lupta continua, de mai bine de trei ani, impotriva celor de la KFC, iar rezultatele au inceput sa apara.
Lantul de fast-food-uri din Canada si-a schimbat politica legata de ingrijirea acestor animale, odata cu primirea unui memoriu asemanator celui trimis in Anglia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod