Pam si Tommy, colegi de apartament

Fosta actrita din "Baywatch" declara ca ea si fostul sot, Tommy Lee Jones, locuiesc in aceeasi casa, insa intre ei nu se intampla nimic.
Fosta actrita din "Baywatch" declara ca ea si fostul sot, Tommy Lee Jones, locuiesc in aceeasi casa, insa intre ei nu se intampla nimic. Motivul pentru care cei doi impart aceeasi locuinta se datoreaza faptului ca Pamela nu are unde sa locuiasca momentan. "Locuim impreuna numai pentru ca eu, in acest moment, nu am unde sa stau. Imi construiesc doua locuinte in Los Angeles, mi-am inceput ceva in Canada, tara mea natala, dar am si o constructie eco in Orientului Mijlociu".

"Da.
Sunt un om fara casa si locuiesc alaturi de fostul meu sot. Suntem ca un cuplu de batrani - locuim impreuna, dar nu facem sex", declara actrita.

Pamela Anderson si Tommy Lee Jones s-au casatorit in februarie 1995 intr-o ceremonie pe plaja, la numai 98 de ore de cand s-au cunoscut. In anul 1998 au divortat, dupa ce Tom a fost arestat si condamnat la 6 luni de inchisoare, pentru violenta domestica. Dupa divort au avut mai multe incercari de reconciliere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod