Mira Sorvino, cu dintii sparti

In timpul filmarilor pentru noua mini-serie NBC, "The Last Templar in Morocco", Mira Sorvino a fost o adevarata eroina - a studiat karate, si-a realizat propriile cascadorii si, drept rasplata...
In timpul filmarilor pentru noua mini-serie NBC, "The Last Templar in Morocco", Mira Sorvino a fost o adevarata eroina - a studiat karate, si-a realizat propriile cascadorii si, drept rasplata pentru munca dificila, s-a ales cu cinci dinti sparti, relateaza site-ul people.com. In serialul care va avea premiera pe 25 ianuarie, castigatoarea premiului Oscar interpreteaza rolul unui arheolog din Manhattan.

Sorvino, in varsta de 41 de ani, a declarat: "Am filmat o scena cu un vapor, iar eu trebuia sa ma aflu in apele marii, in timpul unei furtuni.
Un val urias a venit peste mine, lentilele de contact mi-au zburat din ochi, un carlig a reusit sa se desprinda, s-a lovit de fata mea si mi-a spart cinci dinti.".


Actrita a tinut sa precizeze faptul ca incidentul nu a dus la intreruperea filmarilor: "In momentul ala, au alergat la mine cu trusa de prim ajutor si cea de machiaj, iar producatorii nostri minunati au decis, pe loc, ca eu si colegul meu, Scott Foley, sa ne sarutam! M-au rujat cu un rosu ca de sange, oameni buni, si am experimentat asa un sarut...".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod