Miley Cyrus concerteaza in Romania?

Potrivit unor surse din publicitatea romaneasca, citate de "Evenimentul Zilei", un nou idol al adolescentilor de pretutindeni va ajunge in tara noastra - exista posibilitatea ca solista Miley Cyrus sa sustina...
Potrivit unor surse din publicitatea romaneasca, un nou idol al adolescentilor de pretutindeni va ajunge in tara noastra - exista posibilitatea ca solista Miley Cyrus sa sustina un concert in Bucuresti, toamna aceasta.

Vedeta a devenit celebra datorita rolului jucat in serialul "Hannah Montana", din 2006, iar in luna aprilie a anului trecut a fost implicata intr-un scandal in presa americana - actrita a pozat seminud pentru revista "Vanity Fair", fotografiile fiind realizate de celebra artista Annie Leibovitz.

Miley Cyrus a fost nominalizata la Globurile de Aur, iar in anul 2008, la varsta de numai 16 ani, revista "Time" a inclus-o in topul "Cele mai influente 100 de personalitati ale lumii".


Vedeta are la activ doua albume muzicale - "Meet Miley Cirus", albumul sau de debut, lansat in anul 2007, si "Breakout", material discografic aparut pe piata anul trecut.

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • clau-11 ani- fan nr 1 pe 16 Iul 2010, 13:31
    miley in r......

    Imi pasa foarte mult de ea.

    0
    0

  • Sanziana pe 26 Iun 2010, 21:05
    Miley este cea mai suuuuuuper cantareata !!

    Hei !! Ma bucur ca mai vad pe cineva care o iubeste pe net, ca Miley Cyrus va veni in toamna in Romania !!! Eu sunt din Bucuresti !!! I love you Miley !!! :)) =)) Miley !!!!!!

    0
    0

  • Stefania pe 29 Ian 2010, 12:34
    O IUBESC PE Miley

    Miley e ce-a mai tare nimeni nar avea cum s-o intreaca la cintat. Eu stiu cateva din secretele ei de exemplu eu stiu ca un om gelos pe ea a spart codul ei si de gelos ce era a scrisca a murit lovita de un sofer care consums alcol la volan dar sa dovedit ca ar fi fals pentru-ca Miley era sa filmeze noul film "Calaretii"! Pe cuvant!

    0
    0

  • madalina pe 22 Nov 2009, 09:26
    i love you miley

    i'm fan 1# i love you i'm is a cluj

    0
    0

  • alex_smecherul09 pe 13 Mar 2009, 22:24
    ceva

    bine ar fii daca ar veni mile sa faca un concert in romania . ar fi si mai fain daca ar fii in localitatea caransebes ;);)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod