Lily Allen vrea sa fie nevasta de bogatas

Cantareata in varsta de 23 de ani - care a avut de curand o relatie cu dealer-ul de arta Jay Jopling, a declarat ca prioritatea sa de top este sa isi pastreze celebritatea suficient de mult pentru a avea timp sa-si
Cantareata in varsta de 23 de ani - care a avut de curand o relatie cu dealer-ul de arta Jay Jopling, a declarat ca prioritatea sa de top este sa isi pastreze celebritatea suficient de mult pentru a avea timp sa-si gaseasca un partener de viata bogat, aflam de pe site-ul www.femalefirst.co.uk.

Aceasta a declarat revistei Interview, citata de femalefirst.co.uk: "Sper doar sa raman faimoasa pentru inca putina vreme pentru ca cineva bogat sa se casatoreasca cu mine. Asta este tot ce mai sper zilele astea."

Lily, care a avut cateva relatii cu barbati mai in varsta, printre care si Ed Simons de la Chemical Brothers, a mai spus ca niciodata nu s-a simtit in largul sau alaturi de persoanele de varsta ei.
"Am fost foarte nefericita la scoala. Nu ma intelegeam cu cei de varsta mea. Nu stiu de ce. Adultii mi se pareau mult mai interesanti. Cred ca am petrecut mai mult timp cu adultii, de aceea, copiii mi se pareau stupizi."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod