Femeia care uimește pe toată lumea cu frumusețea ei: La 63 de ani arată ca la 30

Este supranumită „cea mai hot mătușă din Taiwan“ pentru că arată cu 30 de ani mai tânără. Iată care sunt secretele frumuseții sale!

În țara ei e vedetă. La 63 de ani, actrița taiwaneză Chen Meifen continuă să uimească pe toată lumea cu aspectul său fizic care dă senzația că este cu 30 de ani mai tânără.

După o apariție uimitoare de la televiziune, într-o rochie care îi acoperea doar o parte din corp, Meifen și-a dezvăluit secretele care o ajută să-și păstreze titlul de "cea mai hot mătușă din Taiwan".

Rezultatele nu au apărut, însă, peste noapte - actrița le-a spus celor 500.000 de admiratori de pe Facebook că de 40 de ani, de când a câștigat un concurs de frumusețe, se bazează pe fitness și pe o dietă echilibrată.

Actriță, cântăreață și prezentatoare de televiziune, Chen Meifen poate fi confundată foarte ușor cu o femeie de 30 de ani. Iată care sunt trucurile ei:

Supe și ghimbir


Chen pune aspectul său tineresc pe seama unei diete cu supe și ghimbir.

"Beau supă dimineața. Adaug și câteva felii de ghimbir în supă și cred că mă ajută să-mi mențin pielea frumoasă", a dezvăluit ea pentru Daily Mail.

Vedeta a mai spus pentru Asia One că în loc de desert preferă un fruct tropical congelat, durianul. "Dacă mi-e poftă de un desert, tot ce trebuie să fac este să pun niște durian în frigider și să-l îngheț. Gustul și textura sunt aceleași cu ale înghețatei", a explicat Chen.

Printre preferințele sale culinare se numără Bak kut teh, un preparat cu coaste de porc gătit în bulion, cu usturoi, piper, diverse ierburi și condimente, foarte popular în Taiwan, Thailanda, Malaezia și Singapore.

După masă, ea iese la plimbare pentru a stimula digestia.

Plimbări ușoare și un pic de yoga


Deși nu este o mare iubitoare a sportului, Chen recunoaște că mișcarea are un rol important în aspectul ei fizic.

Îi place yoga și o practică regulat.

"Știu că trebuie să fac mișcare. Sunt invidioasă pe cei care fac din mersul la sală un obicei. Încă trebuie să trag de mine uneori", a recunoscut ea.

Chen și-a angajat un antrenor cu care lucrează o dată sau de două ori pe săptămână.

Întrucât poartă pantofi cu toc înalt în fiecare zi, actrița folosește acasă o platformă înclinată pe care urcă cu picioarele goale. Planul înclinat o obligă să-și întindă degetele de la picioare în sus, mutând toată greutatea corpului pe călcâie. "Stau pe suport și îmi folosesc ușor mâinile pentru a atinge tălpile. Cred că îmi îmbunătățește circulația energiei", a mărturisit ea despre teoria adoptată din medicina chineză.

 

 

Chen, care are o greutate de numai 53 de kilograme, a mai spus că de obicei nu abordează niciun exercițiu cu impact puternic.

"Nu ar fi potrivit pentru oamenii de vârsta noastră", consideră ea. "Îmi place să merg încet, să fac un pic de yoga și stretching ușor", a declarat actrița pentru Asia One.

Jeanși și tricou, ținută tinerească pentru un om tânăr


Chen Meifen, al cărei nume înseamnă "Frumoasa Phoenix", spune că ești tânăr atât timp cât te simți tânăr. De altfel, ținuta sa preferată este casual - jeanși și tricou.



Ea își pune frumusețea pe seama stării de spirit foarte bune pe care caută să o păstreze cât mai mult timp posibil. În plus, cei 500.000 de fani de pe Facebook o motivează să se mențină în formă și să-și protejeze sănătatea, spune ea.

Acum cinci ani, Chen a trecut printr-un divorț dureros care a pus capăt unui mariaj de un deceniu cu fostul ei soț americano-taiwanez.

Ea nu are copii și în prezent nu este implicată într-o relație, dar speră să întâlnească bărbatul potrivit.

Chiar dacă este vedetă și arată extraordinar, Chen nu se ascunde - vârsta reală o trage în jos. "Vreau să o iau în mod natural. Dar bărbații caută femei tinere, așa că e greu să găsesc un partener ideal", a mărturisit ea.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod