Drama lui Catherine Zeta-Jones

Miercuri dimineata, pe 13 august, actrita a primit o veste care a devastat-o: bunica ei, Zeta Jones, s-a stins din viata.
Miercuri dimineata, pe 13 august, actrita a primit o veste care a devastat-o: bunica ei, Zeta Jones, s-a stins din viata. Catherine impreuna cu sotul ei, Michael Douglas, au zburat imediat catre Wales, locul natal al ei, pentru a participa la funeraliile ce vor avea loc saptamana viitoare.

Batrana, in varsta de 91 de ani, a fost foarte bolnava in ultimele zile si a murit in somn in casa fiicei sale Valerie, din Swansea, Wales.

"Zeta nu s-a simtit bine si, din pacate, nu a mai rezistat pana la petrecerea de familie care era programata peste putin timp", spune un apropiat al familie.

"O stiu pe doamna Jones de cand m-am nascut, era o adevarata ducesa", spune un vecin.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Adrian pe 17 Aug 2008, 19:35
  Drama lui Catherine Zeta-Jones

  Din titlu ma gandeam ca e pe moarte...lol... 91 de ani ....grea pierdere...e chiar o "drama"... in Romania cine "atinge" 80 de ani e super norocos. @Profesor: ar trebui sa postati pe mai multe site-uri...gramatica la romani e mai grea decat matematica...lol

  0
  0

 • cabanelu pe 16 Aug 2008, 23:32
  "drama"

  ...baliverne...

  0
  0

 • Bianca pe 16 Aug 2008, 13:18
  Presa...

  Imi pare foarte rau pentru Catherine, nu de mult am fost in situatia ei. Acest articol insa este gresit scris si ar fi frumos din partea ziaristilor sa nu se mai bage in vietile persoanelor publice, ci sa se intereseze doar de activitatea lor profesionala (nu cred ca se va intampla prea curand).

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod