Despre Bruce Willis: „Bucuria lui de a trăi a dispărut”. O trecere în revistă a cazului, de la primele semne ale bolii

„Iubea viața și... pur și simplu adora să se trezească în fiecare dimineață și să încerce să trăiască viața la maxim. Așa că ideea că acum vede viața printr-un paravan, dacă vreți, e de neconceput”.
Serialul de succes Maddie și David/Moonlighting a ajuns pentru prima data pe o platformă de streaming, Hulu, după lansarea în anii 1980 pe canalul de televiziune ABC. Cu această ocazie, creatorul Moonlighting, Glenn Gordon Caron, a vorbit cu Bruce Willis și a împărtășit noi informații despre starea de sănătate a îndrăgitului actor; acesta l-a interpretat pe detectivul David Addison timp de cinci sezoane, alături de Maddie Hayes, interpretată de Cybill Shepherd, cei doi fiind parteneri la agenția de detectivi Blue Moon.

Willis, în vârstă de 68 de ani, suferă de demență frontotemporală și s-a retras din actorie în 2022.
„Procesul [de a pune Moonlighting pe streaming - n.red] a durat destul de mult timp, iar boala lui Bruce este o boală progresivă, așa că am putut să vorbesc cu el despre speranța de a readuce serialul în fața oamenilor, înainte ca boala să-l facă așa de necomunicativ ca acum.” Citește continuarea...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod