Daniel Craig, musai mai inalt

Interpretul celebrului personaj James Bond a avut nevoie de tocuri in timpul filmarilor pentru noul sau film "Quantum of Solace". Acest secret a fost dezvaluit de partenera actorului din acest film, Gemma Arterton, de 22 de ani.
Interpretul celebrului personaj James Bond a avut nevoie de tocuri in timpul filmarilor pentru noul sau film "Quantum of Solace". Acest secret a fost dezvaluit de partenera actorului din acest film, Gemma Arterton, de 22 de ani.

"Mie mi-au cerut sa port tocuri si diferenta de inaltime dintre noi era evidenta. Si, pentru ca dadea foarte rau pe micul ecran, producatorii s-au decis sa-i puna si lui tocuri", a declarat tanara actrita.

Daniel este unul dintre cei mai scunzi actori de la Hollywood si unul dintre cei mai scunzi interpreti ai personajului James Bond. Lui Daniel i se mai propusese la un moment dat sa interpreteze acest rol, insa s-a renuntat la serviciile lui tocmai din cauza inaltimii.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • monsoon pe 22 Iul 2008, 13:26
    daniel

    ...are 1.78 si e adorabil! sigur ca nu e relevant dar am simtit nevoia sa precizez ce inaltime are pt ca multi isi vor inchipui ca e chiar scund dupa acest articol.

    0
    0

  • preatywoman pe 21 Iul 2008, 23:20
    sfat

    Nu conteaza inaltimea la un barbat,(si nu ma refer la superstaruri),nu conteaza daca-i blond sau chel,daca are ferari sau dacia logan,conteaza cum te priveste,cum te mangaie,cum te absoarbe efectiv in inima lui! Avem atat de putin de trait pe lumea asta,cred ca nimic nu este mai important,ca a percepe oamenii ca ceea ce sunt ei,nu ca ceea ce ne dorim noi sa fie! este sansa fiecaruia de a se sustrage din dureri si banalitate...si este sansa fiecaruia de a iubi un om.de la un capat la altul al vietii.

    0
    0

  • preatywoman pe 21 Iul 2008, 23:07
    sfaturi eva

    Eu urmaresc filmele cu o sete bolnava! Imi place povestea,imi place personajul principal,imi place actorul! Daca nici macar unul din criteriile astea nu exista,ma las pagubase! In general ador tot ce este "made in great britain",prntru ca stiu sa faca filme! MAI ALES DE DRAGOSTE! Au si ce "ecraniza",ca sa fim cinstiti,au si actori unul si unul,chiar nume necunoscute,joaca de te cutremura... Dincolo de tema ,actor,cadru,trebuie sa ramana acel "nu stiu ce si nu stiu cum",care ne face viata ceva mai plina,pentru ca ei,actorii, s-au nascut pentru asta! Nu stiu cine l-a vazut pe Al Pacino in rolul "negutatorului din venetia",sau pe Peter O'toole in Don Quijote,cert este ca nici o secunda macar nu mi-a stat mintea la cat de inalti sunt! Am cascat gura mare,mare,la cat de GIGANTI SUNT! La cat de farama mica sunt eu,cu sau fara tocuri! Si ii ador,LITERALMENTE! Sunt parte din viata mea!

    0
    0

  • preatywoman pe 21 Iul 2008, 22:42
    Daniel Craig

    charles boyer,in rolul lui napoleon bonaparte,a stat pe un scaunel sa o poata saruta pe "diva"inalta de 1,80 si...in final,in orisicare final,C'EST LA ROSE L'IMOPRTANT!

    0
    0

  • ochi_negri pe 21 Iul 2008, 18:07
    Hmm

    Si eu care credeam ca e chiar inalt...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod