Cele mai așteptate 10 filme ale lui 2019

Anul 2019 vine pentru iubitorii filmelor cu o serie de producții mult-așteptate. Filmele cu supereroi și remake-urile, dar și producțiile de sine stătătoare desprinse din francize de succes au cele mai mari șanse să suscite interesul publicului larg.
Apropierea de gala Oscar (noaptea dintre 24 şi 25 februarie) face ca interesul cinefililor  să fie orientat și către producţiile cu potenţial la premii, precum Vice/Vicele, în care Christian Bale trece iarăşi printr-o schimbare fizică impresionantă pentru a-l interpreta pe politicianul Dick Cheney, Green Book şi The Favourite/Favorita, toate nominalizate la Oscarul pentru Cel mai bun film.
Iată cele mai așteptate 10 filme ale lui 2019:

Captain Marvel


Primul titlu, un film de sine stătător din universul Avengers, este așteptat cu mare interes. Captain Marvel a fost apelată în secvența de după generic a Avengers: Infinity War, ceea ce sugerează că acțiunile supereroinei din noul film vor fi salutare în contextul decimării provocate de Thanos.

De asemenea, este prima oară când studiourile Marvel pun pe primul loc un personaj feminin: Captain Marvel. Vom vedea dacă eroina se compară, la box-office, cu Wonder Woman de la DC. Cert este că e un personaj demn de luat în seamă și, în plus, s-ar putea foarte bine ca să ne surprindă în exact același mod în care a făcut-o Black Panther, nominalizat la Oscar 2019 în categoria Cel mai bun film. Răzbunătorii trec prin cele mai grele încercări după filmul „Războiul Infinitului”, aşa că va fi nevoie de cineva la fel de puternic precum Thanos ca să îi ajute.
Vom afla la un moment dat exact cât de puternică este Captain Marvel şi de ce este capabilă. Este unul dintre puţinele personaje din universul Marvel care poate călători în timp. Captain Marvel este practic cel mai puternic personaj din universul Marvel – în ceea ce priveşte puterile supranaturale pe care le are şi lucrurile pe care le poate face cu ele. Felul în care Carol Danvers se va dovedi acest extraordinar personaj va fi uimitor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod