Ce pensii alimentare plătesc vedetele. Michael Jordan plătește 2,1 milioane de dolari

Când vine vorba de divorțuri în lumea celebrităților, sumele alocate pentru întreținerea copiilor pot atinge cifre care depășesc imaginația omului obișnuit.
Aceste plăți astronomice, deseori dezvăluite în tabloide, demonstrează că viața de star nu este scutită de obligații financiare colosale atunci când vine vorba de binele celor mici.
 

Iată câteva exemple care au făcut istorie:

Michael Jordan 

 
Michael Jordan, legendă a baschetului, a ajuns la un acord de divorț cu fosta sa soție, Juanita Vanoy, potrivit căruia a plătit o sumă de întreținere pentru copii de 2,1 milioane de dolari, o înțelegere susținută de un acord prenupțial bine structurat.
 
 

Brendan Fraser

 
Cunoscut pentru rolul său în seria „The Mummy”, Brendan Fraser a ajuns să plătească fostei soții, Afton Smith, o sumă inițială de 900.000 de dolari pe an pentru întreținerea copiilor lor. Deși mai târziu a cerut o reducere a sumei din cauza problemelor financiare, cifra inițială rămâne una dintre cele mai discutate în industrie.
 
 

Charlie Sheen 

 
Starul controverselor, Charlie Sheen, a raportat că plătește în jur de 110.000 de dolari pe lună pentru întreținerea celor două fiice ale sale, Sam și Lola, din căsnicia anterioară cu actrița Denise Richards, înainte ca această sumă să fie redusă.
 
 

Eddie Murphy 

 
După o relație scurtă cu fosta Spice Girl, Mel B, Eddie Murphy a fost de acord să plătească 25.000 de dolari pe lună pentru întreținerea fiicei lor, Angel, o sumă care include și costurile educaționale ale copilului.
 
 

Britney Spears

 
În perioada tulbure a vieții sale, Britney Spears a fost obligată să plătească fostului soț, Kevin Federline, aproximativ 20.000 de dolari pe lună pentru întreținerea celor doi băieți ai lor, o sumă despre care s-a raportat că a crescut de-a lungul anilor.
 
 

Sean Combs (P Diddy) 

 
Mogulul muzicii hip-hop, Sean Combs, cunoscut și ca P.
Diddy, plătește 20.000 de dolari pe lună pentru fiecare dintre cei trei copii pe care îi are cu trei femei diferite. Aceste sume demonstrează angajamentul său financiar considerabil în rolul de tată.
 
 

Paul McCartney

 
În urma unui divorțului de Heather Mills, Sir Paul McCartney, celebrul fost membru al trupei The Beatles, a primit ordinul de a achita o pensie anuală de întreținere pentru fiica lor, Beatrice. Rapoartele sugerează că această sumă se cifrează la 70.000 de dolari pe an, la care se adaugă cheltuielile legate de educația și bunăstarea copilului.
 
 
 

Mel Gibson 

 
Actorul și regizorul Mel Gibson plătește o pensie de întreținere pentru copii care depășește 20.000 de dolari pe lună, după separarea de Oksana Grigorieva, cu care are o fiică. În plus, el a convenit să achite suma de 750.000 de dolari conform înțelegerii privind custodia copilului.
 

 

Russell Simmons

 
Co-fondatorul Def Jam Recordings, Russell Simmons, a încheiat un acord de întreținere pentru copii care presupune plata unei sume de 40.000 de dolari pe lună pentru cele două fiice ale sale, rezultate din căsătoria cu fostul său model Kimora Lee Simmons.
 
 
 

Tom Cruise 

 
După divorțul său de Katie Holmes, Tom Cruise a raportat că plătește 33.000 de dolari pe lună pentru întreținerea fiicei lor, Suri.
Această sumă include cheltuielile pentru educație și alte nevoi.
 
 

François-Henri Pinault

 
François-Henri Pinault, magnatul francez și soțul actriței Salma Hayek, a fost implicat într-o dispută legală cu supermodelul Linda Evangelista referitoare la întreținerea fiului lor, Augustin. Instanța i-a impus să contribuie cu 46.000 de dolari lunar pentru întreținerea băiatului.
 
 

Halle Berry

 
În 2014, actrița Halle Berry a fost obligată de o instanță să plătească 16.000 de dolari pe lună fostului ei partener, Gabriel Aubry, pentru întreținerea fiicei lor, Nahla, până când aceasta va împlini 19 ani sau va termina liceul.
 
Într-o lume în care succesul se măsoară adesea în cifre, aceste sume pentru întreținerea copiilor sunt dovada că și vedetele trebuie să echilibreze lumina reflectoarelor cu responsabilitățile parentale.

7 Noiembrie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod