Ana Ortiz, pregatita sa devina mamica

Actrita Ana Ortiz din filmul "Ugly Betty" se simte "fenomenal", iar sarcina a fost una usoara si fara incidente. La finalul lunii iulie, Ortiz va aduce pe lume o fetita, iar viitoarea mamica este...
Actrita Ana Ortiz din filmul "Ugly Betty" se simte "fenomenal", iar sarcina a fost una usoara si fara incidente. La finalul lunii iulie, Ortiz va aduce pe lume o fetita, iar viitoarea mamica este bucuroasa pentru experienta traita, informeaza "People".

Vedeta a declarat: "Pana acum, a fost o experienta extraordinara.". Insa Ortiz a tinut sa adauge: "Mai vorbim despre asta peste o luna."

Ce pofte a avut Ana pe parcursul sarcinii?
Actrita le-a dezvaluit jurnalistilor de la "People": "Paine prajita si clatite.
In afara de asta, vreau citrice si o sumedenie de alte fructe."


Insa Ortiz nu pierde timpul - vedeta s-a apucat deja de redecorarea camerei micutei: "Astazi m-am intalnit cu designerul de interior. Nu imi doream ca fetita mea sa aiba o camera prea inzorzonata, ca de printese. Asa ca, ne indreptam spre genul eco, o camera frumoasa. Inca nu sunt sigura ce culori vom folosi, insa va fi minunata."

Colegele sale de film, America Ferrera si Vanessa Williams, se vor ocupa de petrecerea data in cinstea viitoarei mamici.
Williams a precizat: "Darul meu pentru ea a fost sa ma ocup de mancarea de la petrecere. Stiu o doamna extraordinara care are o firma de catering. I-am spus Anei: 'Te rog, permite-mi sa fac eu asta'."

Iar Ortiz este recunoscatoare pentru gestul frumos al colegei sale: "Am fost atat de flatata si de bucuroasa ca s-a oferit sa se ocupe de mancarea de la party."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod