12 filme pe care le așteptăm cu entuziasm până la finalul anului

10. Ant-Man and the Wasp
 (foto)

Premiera în România: 06.07.2018
Spider-Man: Homecoming şi Captain America: The Winter Soldier au fost primite elogios ca poveşti despre maturizare respectiv ca thrillere de spionaj. Acum, mai mult ca niciodată, comedia romantică de genul When Harry Met Sally va inspira filmul Ant-Man şi The Wasp, ce are șanse să devină prima comedie romantică marcă Marvel. Scott Lang ajunge să se confrunte cu consecințele propriilor alegeri atât ca super erou, cât și ca tată.
Deși întreaga sa atenție este acum concentrată pentru a reechilibra viața de familie și responsabilitățile pe care le are în calitate de Ant-Man, Scott este solicitat de Hope van Dyne și Dr. Hank Pym să preia o misiune nouă și urgentă. Atfel, nevoit să își îmbrace din nou echipamentul, Scott trebuie să își reînvie spiritul de echipă pentru a colabora cu Wasp, alături de care va încerca să descopere misterele trecutului.


11. Bumblebee


Premiera în România: 21.12.2018
În încercarea sa de a se ascunde, autobotul Bumblebee se refugiază într-un cimitir de mașini dintr-un mic orășel din California. Deși credea că nu o să atragă prea mult atenția asupra lui, Bumblebee este totuși descoperit de Charlie, o adolescentă de aproape 18 ani, care se străduiește să își găsească un rost în viață.
Chiar dacă pare înfrânt și destul de tamponat, Charlie reușește în cele din urmă să îl repare, însă își va da seama destul de curând că Bumblebee nu e deloc un Volkswagen galben obișnuit, așa cum părea la prima vedere.


12. Mary Poppins Returns (2018)

Premiera în România 28.12.2018
Foştii copii avuţi sub tutelă de fantastica dădăcă, Jane şi Michael Banks sunt acum adulţi, iar Michael are şi el trei copii. O tragedie de familie îi face să apeleze la ajutorul Dădacei, iar aceasta (cu ajutorul unui lămpaş, Jack, interpretat de actorul Lin-Manuel Miranda), încearcă să readucă, precum odinioară, bucuria în sufletele membrilor familiei Banks.
30 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod