12 dintre cele mai așteptate filme în 2018


7. Ocean's 8


Premiera în România: 15 iunie
Ocean’s Eight va avea în centru personajul Sandrei Bullock, o verişoară mai bogată a lui Danny Ocean (George Clooney) care, odată ieşită din închisoare, pune la cale un elaborat şi periculos jaf împotriva unui duşman. În filmul regizat de Gary Ross (The Hunger Games, Seabiscuit), joacă şi Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Rihanna, Sarah Paulson.


8. The Incredibles 2


Premiera în România: 15 iunie

Un film în egală măsură îmbucurător şi îngrijorător. Pe de o parte pentru că The Incredibles a fost una dintre cele mai convingătoare şi ataşante aventuri Pixar.
Pe de altă parte, pentru că sequelul ştirbeşte din faima studiourilor de producţie celebre pentru faptul că preferă poveştile originale. Da, de-abia aşteptăm să îi reîntâlnim pe membrii supereroicei familii Parr, dar zvonurile că povestea suferă din cauza compromisurilor făcute de scenariu pentru ca filmul să intre mai repede în producţie sunt mai mult decât neliniştitoare. Iar sequelul are un dezavantaj pe care filmul original nu îl avea: marile ecrane sunt acum dominate de producţii cu supereroi.
Să sperăm că villain-ul întrezărit la sfârşitul primei aventuri, The Underminer, se ridică la înălţime şi că incontrolabilele puteri ale lui Jack-Jack vor oferi câteva momente de neuitat.

13 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod