12 dintre cele mai așteptate filme în 2018


5. Peter Rabbit/Peter Iepuraşul


Premiera în România:  30 martie

L-am văzut recent pe Domhnall Gleeson gata să distrugă planete întregi în Star Wars: Ultimii Jedi, iar acum iată-l gata să extermine o comunitate de iepuraşi. În această ecranizare a aventurilor lui Peter Rabbit, personaj creat de autoarea Beatrix Potter, Gleeson este dl. McGregor, un fermier ale cărui succese agricole sunt sabotate de Peter şi de gaşca lui de iepuri. Când în vecini se mută o iubitoare de animale (Rose Byrne), conflictul dintre cele două tabere se dezlănţuie total.


6. Avengers: Infinity War


Premiera în România:  4 mai

Mai este cineva care nu a auzit de Avengers: Infinity War? Unul din marile hituri certe ale anului, filmul este şi unul dintre cele mai aşeptate din aceşti ani, promovat asiduu de celelalte producţii din MCU. Şi Infinity War pare în sfârşit să rezolve una din marile probleme ale acestui univers, faptul că antagoniştii sunt adesea neconvingători (ca Ultron, de exemplu). De această dată avem parte de dezlănţuitul Thanos (Josh Brolin), obsedat să controleze întregul univers cu redutabila Mănuşă a Infinitului.
Dar aşteptările prea mari pot dezavantaja blockubsterul din mai, ca şi faptul că în film vor apărea zeci de supereroi familiari. Vor reuşi fraţii Anthony şi Joe Russo să facă în aşa fel încât filmul să nu pară doar o defilare a celor mai populare nume Marvel? Provocarea este gigantică.
13 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod