10 vedete în luptă cu bolile psihice. În spatele scenei, viața nu e mereu strălucitoare

Pentru mulți, viața vedetelor poate părea o continuă petrecere în lumina reflectoarelor însă realitatea din spatele scenei nu este întotdeauna atât de strălucitoare.
Numeroase celebrități s-au confruntat, în tăcere sau nu, cu diverse boli psihice, demonstrând că nimeni nu este imun la astfel de provocări.
 
Iată care sunt vedetele care se confruntă cu boli psihice
 
 

Demi Lovato 

 
Demi Lovato, faimosă cântăreață și actriță, a început lupta cu bolile mintale la o vârstă fragedă, având un drum dificil și adesea tumultuos. Ea a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în 2011, după un moment de cumpănă, care a determinat-o să caute ajutor.
Demi s-a confruntat, de asemenea, cu tulburări de alimentație și dependență de substanțe - probleme pe care le-a abordat în mod public cu mult curaj și transparență.
 
A vorbit deschis despre experiența sa într-un centru de reabilitare și a devenit un model pozitiv pentru tinerii care se luptă cu probleme similare. Lovato a utilizat platforma sa pentru a crește gradul de conștientizare și a schimba conversația în jurul sănătății mintale, încurajând fanii să își caute ajutorul atunci când au nevoie.
Ea a împărtășit, de asemenea, că a ajuns să înțeleagă că tulburarea bipolară nu o definește, ci este doar o parte din experiența sa de viață. "Nu sunt o etichetă. Sunt eu și asta e", a spus Lovato. (Citește continuarea pe pagina următoare...)
11 Septembrie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod