Concerte la Hard Rock Cafe

JOI, 6 FEBRUARIE, ORA 21.00 – CONCERT VAMA

Joi, 6 februarie, de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe la un nou concert cu trupa VAMA, una dintre cele mai energice si iubite trupe live de pop-rock din Romania!

Un concert Vama este o experienta unica. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca. Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini si imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieste, vibreaza si iubeste!

Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro si la Hard Rock Café, la pretul de 70 de lei.
 

SAMBATA, 8 FEBRUARIE, ORA 21.00 – CONCERT LIFE ON MARS

Trupa Life on Mars revine pe scena din Hard Rock Cafe sambata, 8 februarie, de la ora 22:30.

Veti asculta rock modern, cu influente brit, dar si cover-uri dupa piesele unor artisti celebri precum: Amy Winehouse, The Beatles, Black Eyed Peas, Blur, Duffy, Déjà Vu, James Brown, Jennifer Paige sau Joan Osborne.

Life on Mars este formata din sase artisti talentati, uniti de pasiunea pentru muzica si de entuziasmul de a fi pe scena. Loredana Cavasdan si Loredana-Elena Ciobotaru (pe care le-ati vazut la Vocea Romaniei in editia 2011, respectiv 2012), Vlad Vedes (fost membru al trupei Bere Gratis), Razvan Grigorescu (fost membru Analia Selis si Vlad Mirita), Nicu Avram (fost membru al trupei Bere Gratis) si Andrei Precup va vor tine pe ringul de dans cu playlist-ul lor incendiar, ce cuprinde coveruri dupa hituri indragite de public.

Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod