Claudia Pavel, despre Fort Boyard: „A fost visul meu ca fetiţă să particip în această emisiune”

Claudia Pavel, Kamara, Lia Bugnar, Giani Kiriţă şi Ionuţ Atodiresei vor încerca să ducă la bun sfârşit probele dificile din emisiunea-concurs Fort Boyard, duminică, 15 octombrie, de la ora 20.30, pe PRO TV. Emisiunea a fost filmată în fortul original din Golful Oceanului Atlantic. Fortul este plin de secrete şi pericole, pe care concurenţii trebuie să le înfrunte.

Eva.ro a stat de vorbă cu Claudia Pavel despre experinţa Fort Boyard, proba care a făcut-o să se simtă cea mai puternică femeie din lume, discuţia cu fiul ei, Noah, la momentul despărţirii pentru filmări, ce face când se simte în situaţii-limită şi următorul ei proiect muzical.

Cu ce gând ai acceptat provocarea de a fi concurent Fort Boyard?

Când am fost sunată pentru a mi se propune să fiu concurentă Fort Boyard,  mi s-au derulat imediat în minte scene din copilăria mea, în care priveam  emisiunea la televizor şi eram absorbită de ce se întâmpla.

A fost visul meu ca fetiţă să particip în această emisiune! Am acceptat, practic,  fără să pun nicio întrebare - despre cât de grele vor fi probele.
 
Iar acum, odată încheiate filmările, cum ai califica experienţa?
Fantastică! M-am bucurat foarte mult că am participat şi că nu mi-am făcut griji în legătură cu probele şi cu capacitatea mea de a le trece, că nu mi-am pus limite, că nu am dat voie fricii să pună stăpânire şi că am avut puterea - cu această participare - de a-mi împlini un vis de-al meu din copilărie.

Ţi-a fost frică pentru viaţa ta în timpul vreunei probe din concurs?
E prea mult spus „frică pentru viaţa mea”!  Mi-a fost frică, într-adevăr, să nu mă rănesc.
Plus că eu sufăr şi de nişte alergii... dar ne-au făcut analize şi teste psihologice şi alergologice, încă din România, încă de a se stabili sigur cine va merge la Fort Boyard, cine e apt şi cine nu. A fost totul farte bine organizat. Nu ne-a pus nimeni viaţa în pericol.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod