Cele mai urâte tunsori de bărbaţi. Toată lumea râde de ei!

Au devenit celebri după ce s-au tuns şi pozele cu noile lor frizuri au ajuns pe internet. E imposibil să nu râzi când vezi ce şi-au făcut în cap.
Un drum la frizer îţi poate strica toată săptămâna: intri hotărât să te tunzi ca Paul Pogba, cel mai scump fotbalist din istorie, şi când ieşi toţi se strică de râs. Şi partea proastă e că nu-i vina lor, oamenii nu se pot abţine când văd ce frizură ţi-ai tras. Zici că eşti decupat din desene animate!

De când bărbaţii au devenit obsedaţi de oglindă, frizura joacă un rol decisiv în afirmarea identităţii şi a statusului social. Azi nu eşti "cool" dacă nu urmezi cele mai noi tendinţe în materie de vestimentaţie, frizuri, bărbierit şi epilat.
Dar există un adevăr fundamental pe care mulţi îl ignoră: nu toţi trebuie să fie la modă, pentru că unora le stă mai bine aşa cum sunt sau pentru că altfel le-ar sta şi mai rău, oricât s-ar strădui.

Mulţi nu înţeleg asta şi îşi forţează limitele şi norocul până când ridicolul îi loveşte din plin. Priviţi imaginile publicate de suplimentul pentru femei al cotidianului britanic Daily Mail şi veţi înţelege de ce uneori e mai bine să stai în banca ta în loc să te dai în stambă: oamenii ăştia s-au făcut de râs cu frizurile lor de pomină.
Pe unii nu-i ajută deloc fizionomia feţei, practic oricum s-ar tunde ar fi un eşec, dar măcar nu unul atât de hilar; alţii au avut ghinion - frizerul a fost într-o pasă proastă sau poate clientul nu s-a făcut înţeles. În orice caz, rezultatele întrec toate aşteptările. E imposibil să vezi aceste poze şi să nu râzi!


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 August 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod