Cea mai frumoasă mamă: Are 49 de ani şi oamenii cred că e prietena fiului ei!

Toată lumea crede că Liu are 20 de ani şi e iubita fiului său. Oamenii sunt uimiţi când află că are aproape 50 de ani


Obiceiul de a înota când temperatura coboară sub zero grade a călit-o pe Liu în cele trei decenii de când face asta şi "i-a sculptat" corpul, dar i-a întărit şi caracterul. Acum ea pozează ca un fotomodel în costum de baie şi nimeni nu-i dă mai mult de 30 de ani. Nu doar că a ajuns la aproape 75.000 de urmăritori pe reţelele de socializare, dar a atras şi atenţia a zeci de directori de programe TV, care se luptă să o aducă în emisiunile lor.



Până acum, a înotat în râurile Yangtse din China şi Han, din Coreea de Sud. În martie 2016, şi-a propus ca obiectiv să înoate pentru prima oară în mare. A traversat cu bine Strâmtoarea Malacca după ce a luat startul din Penang, Malaesia. "Este probabil cel mai greu lucru pe care l-am făcut în toată viaţa mea. Eram obişnuită să înot în lacuri şi în râuri, dar n-am făcut-o niciodată în mare. A fost greu pentru că ochelarii îmi alunecau şi mă durea limba din cauza apei sărate.
Simţeam zeci de înţepături în limbă şi când apa sărată a ajuns în stomac am avut crampe insuportabile"
, a povestit femeia.

În ciuda dificultăţilor, Liu a traversat strâmtoarea după ce a înotat 12 kilometri continuu. Cursa ei a durat patru ore, relatează Daily Mail.

După ce a cucerit publicul din ţara sa, Liu îşi propune să călătorească în lume. "Sunt o persoană spontană, aşa că pot să-mi fac bagajul şi să călătoresc prin Europa dacă am chef. Dar vreau să las asta pentru când o să am 80 de ani", a spus ea glumind.


"Îmi spun poveştile pentru că vreau să încurajez cât mai multe femei să fie mai frumoase şi să aibă încredere în ele", a adăugat cea mai sexy mamă din China şi, de ce nu, din lume.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod