Lord of the Rings

Ce se întâmplă dacă te rogi la „sfântul greşit“ - FOTO

O bătrână din Brazilia s-a rugat ani în şir la o figurină reprezentând un personaj din „Stăpânul inelelor“, crezând că se roagă la statueta unui sfânt.

Fiecare dintre noi simte nevoia să creadă în ceva, notează site-ul Bored Panda, care prezintă un caz ciudat: o străbunică din Brazilia s-a rugat timp de mai mulţi ani la figurina elfului Elrond, Lord of Rivendell, din trilogia fantasy a lui JRR Tolkien, crezând că aceasta îl reprezintă pe Sfântul Antonio de Padova, sfântul patron al lucrurilor pierdute.

Nepoata femeii, Gabriela Brandao, a căutat pe Google informații despre statuetă, după ce şi-a dat seama că mantia albă, banderola argintie și urechile ascuțite erau neobișnuite pentru un sfânt.

St?p�nul inelelor

Figurina de circa 8 centimetri care îl înfățișează pe Elrond poate fi achiziționată de pe Ebay, la prețul de 8,43 de dolari.

Gabriela a postat pe Facebook fotografiile cu figurina respectivă. "Străbunica fiicelor mele se ruga în fiecare zi la această figurină a Sfântului Antonio, dar când am privit-o mai de aproape...", a scris ea.

statueta

"Am încercat să-i explicăm, dar la început nu a înţeles", a declarat femeia pentru Buzzfeed.

figurina

În cele din urmă, figurina personajului din "Lord of the Rings" a fost înlocuită cu cea a Sfântului Antonio, iar străbunica se poate ruga liniştită, dar postarea Gabrielei a devenit virală, fiind distribuită de peste 4.000 de ori, relatează site-ul citat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod