Ziua porților deschise la adăpostul de căței

Iubitorii de animale sunt invitați sâmbătă, 26 octombrie, între orele 11.00 – 15.00, să-și găsească cel mai bun prieten printre cei peste 700 de căței din Adăpostul Speranța, situat în

Iubitorii de animale sunt invitați sâmbătă, 26 octombrie, între orele 11.00 – 15.00, să-și găsească cel mai bun prieten printre cei peste 700 de căței din Adăpostul Speranța, situat în Popești Leordeni.

[caption id="attachment_1066" align="aligncenter" width="640" caption="Adopta si Salveaza un suflet"][/caption]

Se dă astfel startul campaniei Vier Pfoten de promovare a adopțiilor din adăposturile private și publice. Cu această ocazie puteți să aflați și informații despre evoluția stării sănătate a cățelușei Grivița, cazată într-o rezervă specială din Adăpostul Speranța.

Grivița a fost mutilată de niște „oameni” care au bătut-o și i-au tăiat botul. A fost operată de medicii Vier Pfoten și acum se recuperează.

De la juniorii cei mai mici și până la seniorii răbdători din padocuri, toți cațeii din Speranța visează la atenția și îngrijirea unui stăpân iubitor. Sunt deparazitați, sterilizați și numai buni de luat acasă. Adoptatorii vor avea sâmbătă ocazia să stea de vorbă cu medicii și cu dresorii din echipa Câini pentru Oameni, pentru a afla cât mai multe despre îngrijirea și dresarea animalului.


Persoanele care au nevoie de ajutor cu transportul vor fi preluate de mașina Vier Pfoten de la stația de metrou Timpuri Noi (benzinăria Agip), la ora 10.45, urmând să fie transportate înapoi acasă împreună cu animalul adoptat.

Pentru o organizare cât mai eficientă, cei care doresc să fie preluați de Vier Pfoten sunt rugați să-și confirme prezența printr-un mesaj la adresa marketing.romania@vier-pfo ten.org sau printr-un telefon la nr.

021.316.77.31.

Dacă aveți mașină proprie, găsiți aici indicații despre cum să ajungeți la Adăpostul Speranța. Nu uitați că dacă nu vor fi adoptați, câinii vor fi eutanasiați de primărie, conform noii legi adoptate de Parlament.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod