Ziua de joi iti este dedicata tie...

Numai bine asa te pregatesti de weekend-ul care se apropie. Te asigur ca nu prea o sa ai cum sa ratezi evenimentele de joi, pentru ca sunt convinsa ca-ti vor face cu ochiul.
Numai bine asa te pregatesti de weekend-ul care se apropie. Te asigur ca nu prea o sa ai cum sa ratezi evenimentele de joi, pentru ca sunt convinsa ca-ti vor face cu ochiul. In cele ce urmeaza o sa-ti prezint numai cateva dintre ele.

Cel mai important si, evident, mai incitant este concertul trupei Iris care va avea loc in Jet Set Events Hall, incepand cu ora 22.00. Inconfundabilul "Buna seara, prieteni!" va fi auzit joi - 13 mai, clar, raspicat si mai ales ... live, la Jet Set Events Hall, in concertul legendarei trupe IRIS.
Se anunta galagie multa la Jet Set, odata cu primul concert ce da startul unei serii de evenimente cu nume rezonante in muzica romaneasca. Biletele costa 50 lei si au fost puse in vanzare din 4 mai in reteaua magazinelor Diverta si online pe www.myticket.ro, precum si la Jet Set Cafe in incinta clubului.

In aceeasi seara, numai ca incepand de la ora 21.00, ai intrare libera in Apasu Bar, unde vei putea face un karaoke de zile mari. Sunet cristal, proiectii de karaoke, vin fiert, bere, whiskey, cocktailuri si nu in ultimul rand...
Kara' Mirezul nostru, acestea promisiunile organizatorilor.

Daca vrei sa-ti duci micutul la teatru, ar trebui sa stii ca poti merge la:

CANDID
FRUMOASA SI BESTIA
CEI TREI PURCELUSI
12 Mai 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod