Workshop gratuit despre infertilitate la Maternitatea Giulești

Spitalul Prof. Dr. Panait Sîrbu, mai cunoscut ca Maternitatea Giulești, reia, începând de luni, 30 martie, workshop-urile gratuite pentru cuplurile interesate de chestiunea infertilității -

copilSpitalul Prof. Dr. Panait Sîrbu, mai cunoscut ca Maternitatea Giulești, reia, începând de luni, 30 martie, workshop-urile gratuite pentru cuplurile interesate de chestiunea infertilității - Infertilitatea, întrebări și răspunsuri. Cum spune un medic din cadrul spitalului, infertilitate nu iartă pe nimeni, nu ține cont de condiția socială, așa că dacă aveți o astfel de problemă în familie nu e cazul să vă complexați. Profitați de ocazie că specialiștii spitalului vă stau la dispoziție gratuit cu informații prețioase, la prima mână.

La întâlnire vor fi abordate teme legate de planificare familială, consiliere și psihoterapie cu cupluri cu probleme de infertilitate, probleme de cuplu, disfuncție sexuală, reproducere umană asistată.

Dintre subiectele ce vor fi abordate în cadrul workshop-ului vor fi: contactul sexual dirijat, inseminarea artificială, fertilizarea in vitro, donarea de gameți, mama surogat, adopție, consiliere privind pașii care trebuie urmați pentru a fi incluși în programul de reproducere umană asistată subvenționat de stat sau autosubvenționat.

De asemenea, Departamentul de Reproducere Umană Asistată, din cadrul Spitalului Panait Sîrbu organizează și sesiuni de informare pentru cuplurile care fac  proceduri de fertilizare in vitro în cadrul spitalului.

Sesiunile sunt interactive, cuplurile au posibilitatea să primească informații de specialitate cu privire la procedurile de reproducere umană asistată.

Așadar, faceți-vă o programare pentru luni, 30 martie, de la ora 17.00, la workshop, și veți afla mai multe. Înscrierea se face aici. Ședințele sunt gratuite.

 

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod