Week-end cu Mița biciclista și cu Cehov

Sâmbăta asta puneți-vă fustele cele mai strâmte sau scurte, cum vă vine bine, și hopa sus pe bicle. Go! Go! Diet susţine SkirtBike #3, evenimentul biciclistic anual dedicat în exclusivitate
Sâmbăta asta puneți-vă fustele cele mai strâmte sau scurte, cum vă vine bine, și hopa sus pe bicle. Go! Go! Diet susţine SkirtBike #3, evenimentul biciclistic anual dedicat în exclusivitate femeilor. Spiritul Miței biciclista, bucureșteanca progresistă a secolului 19, va pedala din nou pe străzile din București.
Sute de fete cochete vor pedala pe străzi, pentru a promova mersul pe bicicletă ca mod de viaţă echilibrat și ca pată de culoare în viaţa social-urbană a Capitalei. Pe tocuri, în balerini, cu fuste şi rochiţe, flori la ureche şi pălării de vară, fetele vor defila sâmbătă pe două roţi sub privirile admirative de pe trotuare, de la terase şi balcoane.
Să sperăm că nu plouă ;)
O echipă Go! Go! Diet va fi prezentă la eveniment şi va premia o biciclistă norocoasă cu 7 zile din dieta propusă. Premiul constă în livrarea preparatelor dietei (sub forma a 3 mese principale şi 2 gustări), zilnic, timp de o săptămână, la adresa câştigătoarei. Meniul dietei conţine multe alimente gustoase şi sănătoase, preparate ingenios pentru a li se păstra savoarea.
Traseul SkirtBike are ca punct de plecare Parcul Circului, începând cu orele 16.30. Fetele vor defila cu eleganţă pe traseul Aleea Circului – Șoseaua Stefan cel Mare – Calea Dorobanților – Piaţa Charles de Gaulle – Bd. Aviatorilor, având ca punct final Parcul Herăstrău, intrarea Pescăruș (șoseaua Nordului).
 Poliția va fi cu fetele pe tot parcursul ca să se asigure că în afară de claxoane nu vor păți și altceva. La popasul final, pe pajiştea de la Roaba de Cultură, participantele vor fi întâmpinate cu multe surprize, jocuri, băuturi răcoritoare, hamace şi un concert minunat.
SkirtBike se petrece simultan şi în Iaşi, Timişoara, Sibiu, Arad.
***
Expo-flora și Expo-pești
Dacă semințele pe care le-ați plantat primăvara asta pe balcon nu au dat încă roadele așteptate, mergeți în week-end să vă clătiți ochii la Florshow România, în Herăstrău, zona Expoflora. Veți putea să cumpărați flori, bulbi sau semințe și să cereți sfaturi și idei de la horticultori.
Intrarea este liberă, între orele 10.00 și 18.00. Tot la Expoflora Herăstrău o să aveți surpriza să găsiți și o expoziție de pești exotici. Primăria Capitalei a amenajat acolo o expoziție acvaristică permanentă Aqua Expo- Aquarium Reef, unde puteți vedea peste 500 de specii de pești, plante acvatice sau corali.
***
Două povești de amor

„Două povești de amor” vă așteaptă la Sala ArCuB, duminică 27 mai de la ora 19.00. Spectacolul după Cehov e regizat de Mircea Cornişteanu. Scenografia îi aparţine lui Bogdan Spătaru. Protagonişti sunt trei vedete îndrăgite: Cerasela Iosifescu, Silviu Biriş şi Ion Arcudeanu.

Dacă vreţi ca duminică să petreceţi două ore în compania unor actori excepţionali, dăruiţi cu toată fiinţa lor artei teatrale şi devotaţi publicului, aveţi ocazia să vă amuzaţi, să gândiţi, să vă emoţionaţi, urmărind un spectacol de cea mai bună calitate în sala din Str.

Batişte.

Sunt două piese scurte - Ursul și Cerere în căsătorie - complementare, care descriu cu umor și profunzime natura relațiilor dintre bărbați și femei.

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batişte nr. 14) sau online pe www.arcub.ro .

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod