Vineri mergem la concerte

Hai sa mergem la cateva concerte, pentru ca trebuie sa ne pregatim de weekend, nu-i asa? Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 14 mai:
Hai sa mergem la cateva concerte, pentru ca trebuie sa ne pregatim de weekend, nu-i asa? Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 14 mai:

Concert Anli Pollicino


Locatie: Silver Church
Ora: 19:00

Un spectacol  unic adus din Adevaratul Est, pentru toti cei care l-au asteptat cat si pentru cei  deschisi sa experimenteze cea mai spectaculoasa fantezie muzicala a momentului. Muzica rock Japoneza s-ar traduce ca fiind un spectacol uimitor de culoare si thrill, o atmosfera fantastica, o exprienta muzicala memorabila.      

Spectacolul face parte din turneul european de promovare a noului album Fahrenheit 3, lansat in noiembrie 2009.
In Romania trupa concerteaza in deschiderea festivalului Otaku.       

Anli Pollicino este o trupa de J-rock din Tokyo ce canta o muzica influentata de trupe ca Evanescence, Marilyn Manson, L'arc~en~Ciel sau Siam Shade de-a lungul timpului creeindu-si un stil original teatral, de light rock spre gothic. Trupa are o mare priza la public datorata secventei muzicale solide si a calitatii vocii solistului Shindy.      

Seara va debuta cu o prezentare de moda la ora 19:00, “Bondage fashion show”  a designerului Lorand Coza.
Incepand cu ora 20:00 vor urca pe scena membrii trupei Anli Pollicino: Shindy, Takuma, Yo-1, Masatoshi, Kiyozumi,  pentru prima oara in fata fanilor din Romania.

Concert Grimus


Locatie: Control
Ora: 22:00

Intrarea 20 lei

Intra pe facebook.com/TUBORGSOUND si poti castiga o invitatie. Pentru orice bilet sau invitatie TUBORG iti face cinste cu o bere.

Concert Fara Zahar


Locatie: Club Prometheus
Ora: 21:00

Concert Nightlosers


Locatie: Big Mamou
Ora: 22.00
13 Mai 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod