Viața modernă dăunează sexului

Banii, grijile și social media îl fac pe omul modern să se bucure de sex doar de 5 ori pe lună, arată ultimul sondaj făcut pe britanici și detaliat de BBC. Astfel de cercetări se fac o dată

Banii, grijile și social media îl fac pe omul modern să se bucure de sex doar de 5 ori pe lună, arată ultimul sondaj făcut pe britanici și detaliat de BBC. Astfel de cercetări se fac o dată la zece ani și graficele arată că media lunară a raporturilor sexuale atât la femei cât și la bărbați (în grupa de vârstă 16-44 de ani) scade de la o decadă la alta. Ultimul vinovat a fost găsit Internetul, pentru că lipsa de bani și grijile sunt prezente demult în viețile noastre, cel puțin ale unora dintre noi.

Dr Cath Mercer, de la University College London, spune că pe lângă bani și grijile inerente, în ultima decadă oamenii au început să-și ia cu ei în pat laptopurile sau tabletele, să stea pe Facebook sau pe alte site-uri și își pierd astfel libido-ul.

Iar soluția pentru lipsa de chef e găsită uneori tot online - filmele porno.

Conform graficului de mai sus, în anii 90 oamenii făceau sex lunar în medie de mai mult de 6 ori, iar acum abia dacă ajung la 5 partide într-o lună.  Cercetarea a mai arătat și alte trenduri interesante în viața sexuală a oamenilor, pe lângă acela că fac sex tot mai rar:

- sunt mai multe femei  care fac sex cu alte femei,

- numărul partenerilor este în creștere, atât pentru femei cât și pentru bărbați, într-o viață.

De exemplu o femeie de 44 de ani a avut în medie cam 7 parteneri până atunci, iar un bărbat de aceeași vârstă 11 partenere,

- tinerii își încep viața sexuală tot mai devreme și amână tot mai mult momentul nașterii unui copil,

- oamenii au devenit mai toleranți cu homosexualii, dar au rămas intoleranți în ceea ce privește atitudinea față de înșelarea partenerului.

Dacă nu știți câte din statisticile astea se potrivesc și la noi e de ajuns să vă gândiți la propriile exemple.

Și la cât de des vă luați cu voi laptopul/telefonul/tableta în dormitor? :)

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod