Unde petrecem gratis Revelionul 2013

În București avem la dispoziție Piața Constituției - Revelionul primăriei - sau Piața Revoluției - Revelionul ProTV. Pentru cei care au fobii de mulțimi și piețe mari există Revelionul

În București avem la dispoziție Piața Constituției - Revelionul primăriei - sau Piața Revoluției - Revelionul ProTV. Pentru cei care au fobii de mulțimi și piețe mari există Revelionul Turnului de apă în Pantelimon.

Brenciu și Antonia, în Piața Constituției

Horia Brenciu, Direcţia 5, Voltaj, Vunk şi Antonia vor cânta de Revelion în Piaţa Constituţiei, la petrecerea organizată de Primăria Capitalei. Petrecerea începe la ora 19.00 și continuă - după spectacolul tradițional de artificii de la miezul nopții - cu alte nume precum: Antract, Guess Who, Lotus, Corina, Lora, Grasu XXL sau Nelu Ploieşteanu.

***

Supervelionul ProTV

Revelionul Pro TV și Pro FM începe de la 20.00, în Piaţa Revoluţiei, și se numește „Supervelionul”.

Mii de bucureşteni sunt aşteptaţi să sărbătorească în aer liber trecerea în noul an la mega petrecerea ce a ajuns la cea de-a 16-a ediţie. În program veți descoperi unii artiști care evoluează și pe scena primăriei, și probabil că dau o fugă și pe la Vanghelionul de la Romexpo: Voltaj, Smiley, Connect-R, Lotus & Cristi Minculescu, Participanţii de la Vocea Romaniei, Alina Eremia şi Sore din LaLa Band, Daryela, Anya, Meena K, Loredana și Baletul lui Edi Stancu.

Maeştrii de ceremonii vor fi DJ-ii George Vintilă, Marius Onuc şi Mădălina Vintilă.

***

Inaugurarea Perdelei verzi de pe Turnul de apă

Asociația Make a Point vă invită la inaugurarea picturii de pe turnul de apă din Pantelimon. Inaugurarea lucrării propuse de artistul româno-libanez Daniel Georges – Perdeaua verde – se va face fix la miezul nopții, iar înainte și după acest moment puteți să vedeți și câteva din lucrările propuse de ceilalți artiști pentru același turn. Expoziția va fi găzduită atât în interiorul turnului, pe cilindri, cât și în sediul Make a Point, din incinta fostei Postăvării Române (Șos.

Morarilor nr.1, sector 2).

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod