Unde dansăm în week-end

Dacă vreți să vă oferiți un mărțișor altfel decât clasicul fir roșu-alb sau zambila parfumată, iată câteva sugestii de timp liber, pentru week-end și nu numai. Tango în stația de

Dacă vreți să vă oferiți un mărțișor altfel decât clasicul fir roșu-alb sau zambila parfumată, iată câteva sugestii de timp liber, pentru week-end și nu numai.

Tango în stația de metrou

Sâmbătă, pe 1 martie, în stația de metrou Unirii 1 are loc un flashmob de tango, pe peron, între orele 18.00 și 19.00. Vor participa, pentru al patrulea an consecutiv, mai mulți dansatori de la școli de tango din București, spre încântarea călătorilor, ca vestitori ai primăverii :) Dacă vă nimeriți prin zonă puteți să vă lăsați antrenați în dansul lor, cu ocazia asta poate vi se deschide apetitul să învățați tango.

*foto Florin Fiscu

Dansul și avansul la Colectiv

Seara, după ora 21.00, la Colectiv, se petrece a șaptea ediție a serilor „dansul și avansul”.

De data asta Heion este invitatul petrecerii, iar cele trei ingrediente ale serii vor fi: „boogie”, „dub-disco” și „house”.

Ufe si AltOm sunt gazdele permanente ale petrecerilor din Strada Tăbăcarilor nr.7, iar combinația dintre un colecționar de muzică din toate meridianele lumii și un autentic degustător de party vibes nu poate fi decât ideală. Boogie woogie, replici în portugheză, ritmuri de samba, combinate cu ritmuri tip 4/4, mai deep, mai disco, mai breaks sunt ingredientele cheie ale petrecerilor de sâmbătă seara din Colectiv.

Găsiți mai multe informații pe pagina evenimentului.

Narcotango la Arcub

Și dacă vi se aprind călcâiele după tango, poate nu vreți să pierdeți ocazia de a merge la un concert de muzică de tango argentinian, duminica viitoare, la sala Arcub.

Biletele s-au pus deja în vânzare.

Începând cu ora 20:00 veți face o incursiune muzicală în istoria tangoului, printr-un recital de pian şi chitară susţinut de renumitul muzician argentinian Mariano Castro, membru al trupei Narcotango, nominalizat de două ori la Premille Grammy pentru cel mai bun disc. Muzicianul argentinian a pregătit si câteva surprize, având alături nume cunoscute (din Argentina şi România), care îl vor însoţi în această călătorie muzicală (un violonist, un chitarist şi o voce feminină cunoscută publicului nostru).

În cadrul concertului din 9 martie, desfăşurat la Sala ARCUB, artistul argentinian va interprea creaţii din: Astor Piazzolla, Horacio Salgán, Carlos Gardel, P.

Laurenz, F. de Caro, Julián Plaza, H. Expósito, Mariano Mores, Ángel Villoldo.

Biletele se pot cumpăra online de pe bilete.arcub.ro sau de la casieria sălii.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod