Teste Babeș-Papanicolau gratis până pe 12 aprilie

Dacă n-ați mai ajuns demult pe la ginecolog și vă tot propuneți să faceți un test Babeș-Papanicolau, zilele astea ar fi o ocazie să-l faceți gratis. Fundația Renașterea le oferă această

Dacă n-ați mai ajuns demult pe la ginecolog și vă tot propuneți să faceți un test Babeș-Papanicolau, zilele astea ar fi o ocazie să-l faceți gratis. Fundația Renașterea le oferă această oportunitate femeilor care se programează și pot ajunge până pe 12 aprilie la Centrul Medical de Excelență, din sectorul 1.

Testul Babeș-Papanicolau este recomandat tuturor femeilor care au activitate sexuală, iar repetarea lui an de an vă asigură că în cazul apariției unui cancer de col uterin puteți purcede din timp la un tratament.

Cancerul de col uterin ucide, în lume, o femeie la fiecare două minute, dar depistat la timp el poate fi tratat.

În România boala are o incidență foarte mare, comparativ cu alte țări europene, tocmai din cauza acestei educații deficitare a femeilor în privința prevenției și a testării periodice.

Dacă vă decideți să faceți acest test la Fundația Renașterea trebuie să sunați înainte pentru programare la numărul 031.437.99.00 și apoi să ajungeți la Centrul Medical de Excelență situat pe strada Virgil Pleșoianu nr.

87 sector 1. Aveți aici o hartă.

Înainte de testare nu e bine să faceți spălături vaginale sau să folosiți soluții sau medicamente administrate intravaginal. De asemenea e bine să evitați contactul sexual cu 48 de ore înainte de testare. Dacă nu ajungeți până pe 12 aprilie și nici nu ați mai făcut demult acest test e bine să mergeți totuși la un ginecolog și să-l faceți. În mod normal nu costă o avere, ci între 60 și 100 de lei, în funcție de clinica la care îl faceți.

La acest preț se adaugă și consultul ginecologic.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod